Akbank Kamu Çalışanına 10.000 TL Düşük Faizli Anında Kredi

Akbank, sadece kamu çalışanlarının yararlanabildiği kampanyalar serisine yepyeni bir halka ekledi. Kamuluya Anında Kredi Kampanyası ile devlet memurları, öğretmenler ve TSK personeli başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarına özel fırsatlar sunmaya başladı. Kamu mensuplarına özel bu kampanyaya başvurular sadece nüfus cüzdanıyla yapılıyor ve başka hiçbir belge istenmiyor. Böylece Akbank müşterisi olan kamu çalışanları, her zaman olduğu gibi gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanmanın ayrıcalığını yaşıyorlar. Akbank’ın kamuya özel Anında Kredi kampanyasından yararlanmak için en yakın Akbank Şubesine şöyle bir uğramak yeterli oluyor.

Akbank'ın kamuya özel Anında Kredi kampanyasından 10.000 TL’ye kadar aylık % 1.34 düşük faiz oranıyla yararlanmak mümkün... Daha fazla krediye ihtiyaç duyanlar ise 75.000 TL tutarına kadar aylık % 1.28 faiz oranı ve 200 TL dosya masrafı ödemek suretiyle kampanyaya katılabiliyorlar. Ayrıca dosya masrafı ödemek istemeyen kamu çalışanları için de ikinci bir seçenek var. Dosya masrafsız seçenekten yararlanmak isteyenlerin aylık % 1.44 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanması mümkün... Her iki seçeneğin de gelir belgesiz olduğunu, sadece nüfus cüzdanıyla başvuru yapıldığını belirtelim.

Akbank'ın yeni kampanyasıyla kamu çalışanına sunduğu fırsatlar bu kadarla da sınırlı değil... Kampanyada tüm avantajların yanısıra bir de taksit erteleme seçeneği bulunuyor. Şu an ödeme durumu sıkışık olan kamu çalışanları, isterlerse kredi taksitlerini 3 ay erteleyebiliyorlar. Böylece ilk kredi taksitini sonbaharda ödeme avantajına kavuşarak rahat rahat ödeyebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder