Yapı Kredi Gelir Belgesiz Alışveriş Kredisi: Taksit Yoksa Kredi Var!



Şubat ayı başından beri alışverişlerde 9 taksit engeline takılanları Yapı Kredi Bankası şubelerinde "Alışveriş Kredisi" sürprizi bekliyor. Yapı Kredi'nin geliştirdiği ve "Yeni Nesil Bireysel İhtiyaç Kredisi" adını verdiği alışveriş kredisiyle artık tüm alışverişler çok düşük faizlerle ve masrafsız olarak yapılabiliyor. Üstelik gelir belgesi gerekmeden, formaliteye boğulmadan ve 9 ay vade engeline takılmadan...

Yapı Kredi Bankası'nın "Taksit Yoksa Kredi Var" sloganıyla başlattığı Alışveriş Kredisi kampanyası, bu dönemde alışverişlerini ertelemek istemeyenler için cazip ve farklı seçenekler sunuyor. Öncelikle bu kampanyada 2.000 TL ve 4.000 TL olmak üzere iki farklı seçenek var. 12 ay veya 24 ay vadede geri ödenen Alışveriş Kredisi'nin faizi her iki vade için de standart aylık % 1.35 şeklinde oluşuyor. Seçeneklerin ikisinde de dosya masrafı bulunmuyor.

Yapı Kredi şubelerine gelen müşteriler, Alışveriş Kredisi için başvuru yapıyorlar. Bu başvurunun onaylanması durumunda kredileri ön ödemeli bir kart olan Alışveriş Kartı'na yükleniyor ve diledikleri Yapı Kredi üyesi iş yerlerinden harcama yapabiliyorlar. Düşük faiz oranları ve masrafsız olması nedeniyle müşteri ihtiyaçlarını karşılayan en iyi kredi ürünlerinden birisi olarak niteleniyor.

Alışveriş Kredisi kampanyasında 2.000 TL krediyi 12 ay vadeyle kullanmak isteyenler aylık % 1.34 faiz ödüyorlar. Dosya masrafı kesinlikle alınmıyor. 4.000 TL alışveriş kredisini 24 ay vadeyle kullananlar için de % 1.34'lük faiz oranı değişmiyor. Bu seçeneği tercih edenler de aynı faiz oranından yararlanıyorlar. Aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarına ve taksit tutarlarına vergi ve fonun dahil olduğunu belirtelim.

Alışveriş Kredisi Nasıl Alınıyor

Alışveriş Kredisi'ne başvuru yapmak için nüfus cüzdanı fotokopisi yeterli oluyor. Bunun yanına elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ait düzenlenmiş bir fatura aslı götürülmesi gerekiyor. Eğer adres bilgileriniz, adres paylaşım sisteminde kayıtlı ise bu sayılan belgelere gerek kalmıyor.

Alışveriş Kredisi ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için Yapı Kredi şubelerini ziyaret edebilir veya Yapı Kredi Çağrı Merkezi'ni arayarak, müşteri temsilcisiyle görüşebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder