Vakıfbank'tan Düzenli Fatura Ödeme Talimatı Verenlere 20 iPad Hediye



Vakıfbank, düzenli fatura ödeme talimatı verenler için yepyeni bir kampanya başlattı. 30 Haziran 2014 tarihine kadar Vakıfbank'a düzenli fatura ödeme talimatı verecek olan 20 kişiye Apple iPad hediye edilecek. Yapılacak çekiliş sonucunda 10 kişi Apple 16 GB iPad 2 wi-fi sahibi olurken 10 kişinin de Apple 16 GB iPad mini wi-fi hediyesini alacağı açıklandı.

Vakıfbank'ın iPad çekilişi kampanyasına katılmak isteyenlerin internet bankacılığı veya Vakifbank şubelerine düzenli fatura ödeme talimatı vermesi gerekiyor. Sözkonusu talimat, Bankomat 7/24 hesaplarına veya kredi kartlarına verilebiliyor. Bankaya her düzenli fatura ödeme talimatı veren müşteriler, her talimat için bir adet çekiliş hakkı kazanıyorlar.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamada düzenli fatura ödeme talimatı kapsamında internet ve televizyon tahsilatları, elektrik ödemeleri, doğalgaz ödemeleri, su tahsilatları, telefon ödemelerinin geçerli olduğu bildirildi. Telefon ödemelerinin TTNET Mobil, Türk Telekom, Turkcell, Vodafone ve Avea ödemelerini kapsadığı duyuruldu.

1 Nisan tarihinde başlayan 30 Haziran akşamına kadar devam etmesi planlanan Düzenli Fatura Ödeme Talimatı kampanyasında başvurular bankanın internet şubesinden yapılabildiği gibi, isteyenler de ülkenin her yanına yayılmış yüzlerce Vakıfbank şubesinden talimatlarını verebiliyorlar. Kampanya döneminde düzenli fatura ödeme talimatı veren her müşteriye çekiliş için bir tane kura numarası veriliyor. 14 Temmuz tarihinde yapılacak Milli Piyango çekilişiyle 29 talihli müşteri iPad sahibi olma şansına kavuşuyor.

14 Temmuz günü yapılacak çekilişte belirlenecek 20 talihli Vakıfbank müşterisinin isimleri 16 Temmuz tarihli Takvim Gazetesi'nde duyurulacak. Yapılacak çekilişte iPad kazanacak olan 20 müşterinin isimleri ayrıca Vakıfbank'ın internet sitesinden de açıklanacak.

Şanslı 20 müşterinin iPad'larını teslim aldıkları tarihte kampanya kapsamında vermiş oldukları düzenli ödeme talimatını iptal ettirmemiş olmaları gerektiğini hatırlatalım. Söz konusu tarihten önce talimatını iptal ettirmiş olanlar, ikramiye kazanmış olsalar bile iPad&larını alamıyorlar.

Kampanya hakkında daha detaylı bilgi, bankanın internet sitesinden veya 444 0 724 numaralı müşteri hattı telefonundan öğrenilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder