VakıfBank World Card ile 3 Ay Erteleme

VakıfBank World Card, kredi kartı ödemelerini 3 aya kadar erteleme imkanı sunuyor. World Card sahipleri bugünlerde çok şanslı. Çünkü kredi kartlarıyla yaptıkları işlemlerin ödemelerini 3 ay erteleme imkanına sahipler. Türkiye'nin en çok tercih edilen kredi kartlarının başında gelen Vakıfbank World Card sadece sunduğu cazip alışveriş ve taksit imkanlarıyla değil, geri ödemelerdeki kolaylıklarla da dikkat çekiyor.

World Card Alışveriş Ödememi Nasıl Erteleyebilirim? Vakıfbank World Card ile yapılan alışverişlerde ertelemeden yararlanmak için bankanın 4440724 numaralı Telefon Bankacılığı'nı aramak yeterli oluyor.

Hangi Alışverişlerin Ödemeleri Ertelenebiliyor? Bir Miktar Sınırı Var mı? Kredi kartıyla peşin olarak yapılan alışverişlerin ödemeleri 3 aya kadar ertelenebiliyor. Erteleme işlemi en fazla 5.000 TL’ye kadar yapılan peşin alışverişlerin ekstre ödemelerini ertelemek mümkün.

Birden Fazla Alışverişin Ödemesi Ertelenebilir mi? Erteleme Talebi Ne Zamana Kadar Yapılıyor? Ekstre kesilmeden, yani hesap kesim tarihi gelmeden önce erteleme talebinin yapılması gerekiyor. O ay içinde yapılan alışverişler ekstre kesim tarihine kadar ertelenebiliyor. Aynı ay (aynı ekstre dönemi) içindeki birden fazla alışveriş için ödemeler ertelenebiliyor. Erteleme işlemi her alışveriş için ayrı ayrı gerçekleştiriliyor.

Ek Kartlarla Yapılan Alışverişlerin Ödemesi Ertelenebiliyor mu? Ek kart veya asıl kart ile yapılan alışverişler ayrı ayrı ertelenebiliyor.

Erteleme İşleminin Maliyeti Nedir? Ödemeleri ertelenen alışveriş tutarları için işlem tutarı üzerinden; 1 ay erteleme için % 2, 2 ay erteleme için % 4 ve 3 ay erteleme için % 6 komisyon alınıyor.

Ertelenen İşlemleri Nasıl Takip Edebilirim? Ertelenen işlemler, uygulanan işlem ücreti ile beraber ertelenen aynın ekstresinde görülebiliyor.

Erteleme İçin Başka Koşullar Var mı? Kullanılan kredi kartının açık statüsünde olması gerekiyor. Bir dönem üzeri gecikme statüsünde olan kartları ve idari veya kanuni takibe alınmış müşteriler kampanyadan yararlanamıyor. Alışverişin ödemesinin ertelenmesi için uygulanan komisyonla beraber müşteri limitinin aşılmaması gerekiyor.

Erteleme Yapılmayan Sektörler Var mı? Vakıfbank World Card kullanılarak yapılan akaryakıt, market ve AVM, döviz ve kuyumculuk, kumarhane & içkili yerler ve telekomünikasyon sektörlerinde yapılan alışverişlerin ödemeleri ertelenemiyor. ye iş yerlerinden yapılan taksitli işlemler, nakit avans, devreden bakiye, faiz ve ücretler, puan kullanım işlemleri, kumarhane harcamaları, bahis siteleri ödemelerini erteleme imkanı bulunmuyor.

ABD Doları ile Yapılan Alışverişler Ertelenebilir mi? ABD Doları ile yapılan ödemelerde alışveriş tutarı erteleme talebi yapılan günün kurundan TL'ye çevriliyor ve TL borcu olarak ertelenebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder