TEB - Ayda 89 TL Taksitlerle Pratik Kredi Veriyor

TEB'in ayda 89 TL taksitlerle Pratik Kredi kampanyası bütün hızıyla devam ediyor. TEB'in yaptığı "Acil paraya mı ihtiyacınız var?" çağrısına uyanlar, popüler SMS Kredi hattı 4466 üzerinden Acil Kredi başvuru yaparak acil kredi ihtiyaçlarını hemen çözümlemenin keyfini yaşıyorlar. İhtiyaç kredisi alanında son birkaç yıldır yıldızı parlayan TEB'in kampanyasında her zaman olduğu gibi her bütçeye yönelik cazip seçenekler var. Dolayısıyla kredi başvurusu yapanlar, tek bir seçeneğe mahkum kalmayıp çeşitli kredi tutarları ve vadeler arasında tercih yapabiliyorlar.

TEB Pratik Kredi kampanyasıyla ayda 89 TL'den başlayan taksitlerle anında, hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi kullandırıyor. 2.500 TL kredi tutarında 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda aylık 89 TL taksit ödeniyor. Bu seçenekte uygulanan aylık faiz oranı % 1.17 olurken, dosya masrafı 89 TL, sigorta ücreti 76 TL olarak karşımıza çıkıyor. TEB'deki avantajların sadece bununla sınırlı olmadığını, değişik tutarlar ve vadeler için farklı kredi seçenekleri olduğunu belirtelim.

TEB Pratik Kredi'ye başvuru yapmanın en pratik yolun cepten başvuru olduğunu söyleyebiliriz. Cep telefonundan başvuru yapmka için SMS atmak yeterli... Başvuru yapmak isteyenlerin TC kimlik no'larını 4466'ya SMS olarak göndermesi gerekiyor. TEB Pratik Kredi'ye cepten başvurunun kredi cevabı hemen cep telefonuna geliyor. TEB Pratik Kredi başvurusunda fazla belge ve prosedürle uğraşma derdi olmuyor. Kredi başvurusu yapmak isteyenlerden sadece kimlik belgeleri isteniyor.

Cepten başvuru yapmak yerine başka seçenekleri tercih edenler TEB internet sitesinden, İnternet Şubesi'nden, TEB ATM’lerinden, 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesi'nden de Pratik Kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder