Passolig Kredi Kartı Nedir, Taraftara Hangi Avantajları Sağlar?



Türk futbolunda e-bilet uygulaması geçtiğimiz hafta başladı. Taraftarların stadyumda maçları daha güvenli ortamda izlemesi, stadyumlarda oluşan bilet kuyruklarının ortadan kaldırılması gibi amaçlarla başlatılan e-bilet uygulamasıyla birlikte "Passolig" kartı da gündelik hayatımızdaki yerini aldı. Artık stadyumlara Passolig kartı olmadan girilemiyor, bu kartı edinmeyenler futbol maçlarını izleyemiyorlar.

Passolig Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor. Kombine biletler de artık Passolig kartlarına tanımlanıyor. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderiliyor. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumlandırılacak el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabiliyorlar. Kısacası, kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyorlar.

Passolig Kart sahipleri, tüm bu avantajlarına ek olarak dilerlerse Passolig Kredi Kartı sahibi de olabiliyorlar. Türkiye'deki tüm stadyumlara girişin anahtarı olan Passolig Kredi Kartı, ayrıca yurt içi ve yurt dışında nakit para yerine de geçiyor. Passolig Kredi Kartı ile alışveriş yapılabiliyor, isteyenler nakit para çekebiliyorlar. Passolig Kredi Kartı ile yaptıkları alışverişler sayesinde taraftarı olduğu takıma maddi destek sağlamış oluyorlar. Üstelik anlaşmalı şehirlerde toplu ulaşım kartları yerine de geçiyor.

Passolig Kredi Kartı Nasıl Alınıyor?

Passolig internet sitesine giriş yaptdktan sonra sitedeki "Hemen Başvur" butonuna tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz. Başvuru formuna kişisel bilgilerinizi doğru ve eksiksiz girmeniz yeterli...

Cep telefonunuza gönderilen SMS şifrenizi ilgiil alana girerek istediğiniz kart tipini seçebilirsiniz. Fotoğrafınızı yükledikten sonra ödeme aşamasına geçiyorsunuz. Kredi kartınızı veya adınıza otomatik açılan hesaba ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Passolig Kartınız bundan sonrasında kurye aracılığıyla adresinize gönderiliyor. Ayrıca kartınızı belirli PTT şubelerinden veya stadyum gişelerinden de teslim almanız mümkün oluyor.

Nakit paraya ihtiyaç duyduğunuz anda Passolig Kredi Kartınızdan nakit avans çekebilir, uygun faiz oranlarıyla rahatça geri ödeyebilirsiniz. Nakit avans işlemlerinizi tüm bankaların ATM'lerden gerçekleştirmeniz mümkün...

Passolig Kredi Kartına ödemenizi yapmak için Aktifbank şubelerini kullanabileceğiniz gibi dilerseniz PTT şubelerinden veya PTTmatiklerden de ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz Passolig internet sitesinden de ödeme için yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder