İş Bankası'ndan 1.20 Faiz Oranıyla 12 Ay Vadeli Masrafsız 5000 TL Kredi

İş Bankası'nın 'Neye ihtiyacınız varsa ona yoğunlaşan kredi' kampanyaları tüm avantajlarıyla devam ediyor. Nisan ayında da süren ihtiyaç kredisi kampanyasında aylık % 1.20 faiz oranıyla 12 ay vadeli olarak masrafsız 5.000 TL ihtiyaç kredisini hemen kullanmak mümkün. tanıtımlarında yine Cem Yılmaz'ı gördüğümüz kampanya dahilinde 36 aya kadar vadelerle, 50 Bin Lira'ya kadar kredi kulllandırılıyor.

Kampanyada kredi faiz oranı % 1.20. Kredi tahsis ücreti ise 200 TL. Kredi tahsis ücreti ödememek isteyenler için istisnalar da düşünülmüş. Bunlardan biri 12 ay vadeli 5 Bin TL tutarındaki kredi için. Bu vadeyle ve bu tutarda kredi kullananlar kredi tahsis ücreti ödemiyorlar, kredilerini masrafsız olarak kullanmış oluyorlar. Bankanın örnek ödeme planları incelendiğinde 36 ay vade için de kredi tahsis ücreti ödemeden kredi kullanmanın mümkün olduğu görülüyor. Ancak bu durumda kredi faiz oranı % 1.22 üzerinden hesaplanıyor. Kredi kullananlar hayat sigortası primi de ödüyorlar.

İş Bankasının istenildiğinde masrafsız olarak da kullanılabilen düşük faizli kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler değişik kanallar aracılığıyla başvuru yapabiliyorlar. Cepten başvuru yapmak için NAKİT yazdıktan sonra TC KİMLİK NO, telep edilen KREDİ TUTARI ve AYLIK GELİR bilgilerini aralarında boşluk bırakıp yazarak 4402’ye SMS olarak göndermek yeterli. İş Bankası şubelerinden de kolaylıkla ve hızlı bir şekilde başvuru yapabilirsiniz. Bunun yanısıra Bankamatiklerden de başvuru yapmak mümkün. 0 850 724 0 724 numaralı İş Bankası Telefon Şubesinden, İş Bankası internet şubesinden ve İşCep, İşPad veya İşWap’tan da başvuru yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder