İş Bankası Şubesiz Mevduat Hesabı

Tasarruf yapabiliyorsanız ya da tasarruf yapmak istiyorsanız İş Bankası'nın yeni şubesiz mevduat hesabını düşünebilirsiniz. İş Bankası'nda bir Şubesiz Mevduat Hesabı açtırırsanız, yatırdığınız para tutarına ve seçtiğiniz vadeye göre % 8.50 ile % 0.75 arasında değişkenlik gösteren cazip faiz oranlarından yararlanabilir, yüksek faiz kazancıyla birikim yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

İş Bankası Vadeli Mevduat Hesabı'nın diğer mevduat hesaplarından farkı, şubelere gitmeye gerek kalmadan İş Bankası internet şubesi, Bankamatikler, İşCep veya İşWap üerinden açılabiliyor olması... Başka bir deyişle bu hesap, internet üzerinden, bankamatiklerden ve cep telefonu kullanılarak açılabiliyor. Para cinsi olarak da Türk Lirası veya döviz olarak da hesap açabiliyorsunuz. Şubeye gitmeye gerek kalmıyor olmasının rahatlığının yanısıra bu mevduat hesabıyla daha yüksek getiri elde ediyorsunuz.

Şubesiz Vadeli Mevduat Hesabı Özellikleri

İş Bankası Şubesiz Mevdut Hesabı'nda vadeler 1 aydan başlıyor, 3 ay, 6 ay, 1 yıl, 2 yıl veya 3 yıl vadeye kadar uzanıyor. Vadeler bununla da sınırlı kalmıyor, istediğiniz gün sayısını da vade olarak belirleyebilirsiniz. Başvuru dahil tüm işlemlerinizi İş Bankası internet şubesi, Bankamatik, İşCep ya da İşWap kanallarından herhangi birisini kullanarak yapabilirsiniz.

Hesabınızı vade sonunda kapatmazsanız ve aksi yönde bir talimatınız yoksa hesabınız aynı vade ve o gün için geçerli olan İnternet Şubesi, Bankamatik, İşCep ya da İşWap için uygulanan güncel faiz oranları üzerinden yenileniyor.

% 8.50 ile % 9.75 arasında değişen avantajlı faiz oranlarının; İş Bankası internet şubmesi, Bankamatik, İşCep ya da İşWap kanalıyla açılan tek kişilik mevduat hesapları için geçerli olduğunu unutmayın. Müşterek hesaplar ile Yurt dışı şubelerinden açılan hesaplar uygulamadan yararlanamıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder