ING Bank - Borcuna Sadık Müşteriye Özel Faiz Kampanyası

Geçtiğimiz aylarda başlattığı "Eski Köye Yeni Adet" kampanyasıyla herkese aynı faiz oranını uygulamaya son veren ING Bank, geniş ilgi gören bu kampanyasına bahar aylarında da devam ediyor. Nisan ayında da sürecek olmasıyla bir nevi ING Bahar Kampanyası'na dönüşen uygulamada 1.700 ve üzerinde Kredi Risk Raporu getiren ING müşterilerine aylık % 1.38 cazip faiz oranıyla kredi kullanma fırsatı sunuluyor. Böylece kredi borcunu düzenli ödemiş müşterilerin daha düşük faiz oranlarıyla kredi kullanmasının yolu açılıyor. Başka bir deyişle borcuna sadık müşterilere avantaj sağlanıyor.

Kısa adı KKB olan Kredi Kayıt Bürosu'ndan alınan Risk Raporu sonuçlarına göre düzenlenen kampanyada 9 aydan başlayıp 36 aya kadar uzanan farklı vadeler ve 5.000 TL'den başlayıp 100.000 TL gibi ciddi rakamlara ulaşan kredi tutarları yer alıyor. Kredi tahsis ücreti konusunda da 169 TL gibi çok düşük bir tutarın devreye girmesiyle ING'nin hatırlı müşterilerine ikinci bir avantaj sağlanmış oluyor.

ING Bank'ın kişiye özel farklı fiyat tekliflerinden yararlanmak isteyenlerin bankaya sadece Kredi Kayıt Bürosu'nun düzenlemiş olduğu Kredi Risk Raporu'nu sunması ve bu rapordaki puanının 1.700 ve üzerinde olması yeterli oluyor. Kredi skoru 1.700'ün altında kalan müşteriler ise bu özel kampanyadan yararlanamıyorlar ama ING'nin diğer kampanyalarına başvurma şansları elbette her zaman var.

ING Bank'ın ^Eski Köye Yeni Adet" kampanyası kapsamında 9 ay vadeyle 10.000 TL kredi kullanan müşteriler, 169 TL kredi tahsis ücreti ödemek suretiyle aylık % 1.38 cazip faiz oranından yararlanabiliyorlar. 10.000 TL tutarındaki krediyi 12, 18, 24 veya 36 ay vadede geri ödemek isteyenlere ise aylık % 1.39 faiz oranı teklif ediliyor. Kredi tahsis ücreti ise her vadede sabit olmak üzere 169 TL olarak alınıyor.

Kampanya kapsamında 20.000 TL kredi kullanılması halinde de değişen birşey olmuyor. Bu tutarda krediyi 8 vadede geri ödeyenler için % 1.38 cazip faiz oranı sunulurken, diğer vadelerde % 1.39 aylık faiz oranı geçerli oluyor. Saydığımız tüm bu faiz oranlarının ING Bank'ın Eski Köye Yeni Adet kampanyası için geçerli olduğunu, geçmişteki kredi borcunu düzenli ödemiş olanlara açık olduğunu bir kere daha hatırlatmamız gerekiyor. Geçmişte kredi ödemelerinde aksama olanlar, dolayısıyla puanı düşük çıkanlar için de ING Bank'ın daha farklı kampanyaları bulunuyor. Herhangi bir ING şubesine uğrayarak veya ING Bank'ın internet sitesini ziyaret ederek bu kampanyalar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder