ING Bonus Kart Başvurusu Yapana 9 Taksitli Bedava Avans

ING Bank Bonus Card yeni bir Hoş Geldin Avansı kampanyası düzenledi. Kampanya süresi boyunca ING Bonus Kart başvurusu yapanlar bedava 500 TL avans kullanabiliyorlar. Geri ödeme 9 taksitle yapılıyor. Bonus Kart başvurusunun Nisan ayının sonuna kadar yapılması gerekiyor. 500 TL Bedava Bonus ise 5 Mayıs ile 5 Haziran tarihleri arasında kullanılıyor. Bedava avansın anlamı masrafsız ve faizsiz olması.

30 Nisan tarihine kadar ING Bonus Card'a başvuran ve kartı onaylanan müşteriler Bedava Avans kullanma hakkına sahip olacaklar. Bedava Avanstan yararlanmak için ING Bank'ta açık ve geçerli kredi kartı sahibi olmamak gerekiyor.

Kampanyadan bireysel kartlar yararlanabiliyor. Ek kartlar, ING Pegasus Plus ve Ticari Kartlar kampanya kapsamında değerlendirilmiyor.

ING Bank Hoş Geldin Avansı masrafsız, faizsiz olarak en fazla 500 TL'ye kadar kullanılabiliyor. Avans çekimi sırasında mutlaka 9 ay vadenin seçilmesi gerekiyor. Kampanya sadece 9 ay vade seçeneğinde geçerli.

ING Bonus Card ile ilk Taksitli Avans işleminde 500 TL'ye kadar Bedava Avans kullanılabiliyor. İlk işlemin 500 TL'yi aşması halinde, güncel Taksitli Avans faiz ve komisyon oranları geçerli oluyor.

500 TL'ye kadar Bedava Hoş Geldin Avansı ING Bank şubelerinden, ATM2lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 0 850 2220600 numaralı Telefon Bankacılığı aracılığıyla kullanılabiliyor.

Bedava Avans'ın tek seferde kullanılması ve ilk işlemde gerçekleştirilmesi gerekiyor. İlk nakit çekim işleminin ardından yapılan avans çekim işlemleri güncel Taksitli Avans faiz ve komisyon oranları üzerinden yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder