Garanti Bankası 0 Km Taşıt Kredisi - Ayda 494 TL Taksitlerle

Garanti Bankası'nın bahar ve yaz aylarına 0 kilometre yeni bir arabayla girmek isteyenler için düzenlediği özel taşıt kredisi kampanyası başladı. Hayalindeki otomobili Garanti Bankası kredisiyle satın alanlar, 10.000 TL kredi tutarı için aylık % 1.18 cazip faiz oranıyla ve aylık 494 TL taksitlerle 24 ayda ödeyebiliyorlar.

Garanti Bankası'nın bahara özel kampanyasında sadece 24 ay için değil, 3 aydan 48 ay vadeye kadar değişik vade seçenekleri var. Ayrıca minimum 500 TL olmak üzere maksimum 100.000 TL'ye kadar taşıt kredisi, % 70'lik kredi karşılama oranıyla kullanılabiliyor. Kefil gerekmeyen kampanyada teminat olarak satın alacağınız aracın rehini isteniyor. Ödeme vadesi olarak 48 ayın tercih edilmesi durumunda aylık % 1.18 faiz oranı değişmezken aynı şekilde % 70'lik maksimum kredi karşılama oranında da bir değişiklik olmuyor.

Kampanyaya katılanların kredi tahsis ücreti olarak başlangıçta bir defaya özgü olmak üzere 625 TL ödemesi gerekiyor. Opel marka araba almayı düşünenler için kredi tahsis ücreti 575 TL'ye inerken Honda marka araçlarda 550 TL olarak alınıyor. Bu iki marka dışındaki tüm markalar için standart 625 TL kredi tahsis ücreti uygulanıyor. Kredi tahsis ücreti dışında başkaca bir masraf gerekmiyor.

Garanti Bankası'nın özel 0 kilometre taşıt kredisi kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için bankanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz en yakın Garanti Bankası şubesinden de tüm detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder