Garanti Bahar Kredisi 0.99 Faizli 99 TL Dosya Masraflı 3000 TL

Garanti Bankası her yıl olduğu gibi bu yıl da mükemmel oranlar sunan cazip bir Bahar Kredisi fırsatıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Garanti Bahar Kredisi kampanyasıyla bahar aylarının ilk kredi fırsatını değerlendirenler kazançlı çıkıyor. Yılın her döneminde avantajlı faiz oranları ve kredi tahsis ücretleriyle nakit kredi olanakları sunan Garanti Bankası bir kez daha uygun koşullar sunuyor. Garanti Bahar Kredisi kampanyasında faiz oranları % 0.99, kredi tahsis ücretleri ise 99 TL'den başlıyor. Düşük faiz oranlı ve uygun tahsis ücretli Bahar Kredisi kampanyası 2014 yılının önemli kredi kampanyalarından birisi olacak gibi gözüküyor.

Kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanı var. Kredi maksimum 36 ay vadeyle çekilebiliyor. Garanti Bahar Kredisi kampanyasında aylık faiz oranı % 0.99'dan başlıyor. Kredi tahsis ücretinde ise başlangıç tutarı 99 TL. Kampanya ile 3.000 TL kredinin 9 ay vadeli olarak kullanılması durumunda 0,99 aylık faiz oranı ve 99 TL dosya masrafı geçerli oluyor. Diğer vade ve tutarlar için farklı faiz oranları ve tahsis ücretleri geçerli. Örnek olarak vermek gerekirse 10.000 ihtiyaç kredisi 36 ay vadeyle aylık % 1.37 faiz oranı ve 250 kredi tahsis ücreti ile alınabiliyor. 30.000 TL krediyi ise 36 ay vadeli olarak 250 TL dosya masrafı ve % 1.27 faiz oranıyla kullanmak mümkün.

Garanti Bankası Bahar Kredisi başvurusu vatandaşlık numarası içeren kimlik belgesiyle kolaylıkla yapılabiliyor. Başvurularda nüfus cüzdanı dışında bir belge talep edilmiyor. Bahar aylarında uygun bir ihtiyaç kredisi arayanlar için Garanti Bankası cazip seçenekler sunmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder