Finansçı İhtiyaç Kredisi 30 Bin TL'ye Kadar SMS ile Başvuru

Finansçı'da kredi tutarları yüksek, başvurular pratik. Finansbank'ın yeni bankacılık anlayışı Finansçı kampanyaları kapsamında SMS başvurusuyla 30 Bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Bu tutarın üzerindeki rakamlar için yapılan başvurular da bankanın şubeleri tarafından değerlendiriliyor. Finansçı'dan 30.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyenlerin yapmaları gereken şeyde bir değişiklik yok: TC kimlik numaralarını 5030'a göndermek.

5030'a kısa mesajla kredi başvurularını gönderenler kısa süre içinde banka tarafından gönderilen kredi cevabını alıyorlar. Kredi cevabı yine kısa mesaj olarak başvuru yapılan numaraya geliyor. Kredi başvurusu onaylanmışsa ve banka tarafından teklif edilen ve onaylanan tutar kredi müşterisi için de uygunsa bir ay içinde Finansbank şubesine gitmek gerekiyor. Kredi onayı bir aylık geçerlilik süresi taşıyor. Bu süre içinde kredi başvuru sürecini tamamlamak banka şubesine gitmeyenlerin kredi başvurularını yenilemeleri gerekiyor. SMS mesajıyla gelen kredi cevabı bir ön onay niteliği taşıyor.

Bankaya kredi başvurunuzu tamamlamak için giderken yanınızda kimlik ve adres belgelerinizin olması gerekiyor. Son üç aya ait bir fatura adres belgesi yerine geçiyor.

Finansbank ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vadelerle alınabiliyor. Kredinin faiz oranı tüm vadelerde % 1.69. 270 TL'den az olmamak üzere kredi tutarının % 4'ü oranında dosya masrafı ücreti alınıyor. Kredi kullananların vade süresince hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder