Finansbank 5030 Hazır Kredi ile Şubeye Gitmeden Kullanıma Hazır Kredi

Hazır Kredi Nedir? Diğer İhtiyaç Kredilerinden Farkı Ne? Televizyon reklamlarında Yılmaz Erdoğan'ı izlediğimiz, acil kredi vakalarına çözüm sunan Finansçı kampanyaları Nisan ayında da sürüyor. Finansbank Finansçı bu kez Hazır Kredi ile karşımıza çıktı. Finansbank Hazır Kredi, ihtiyaç anında banka şubesine bile gitmeye gerek kalmadan hemen kullanılabilen yeni bir Finansbank kredisi. Hazır Kredi normal ihtiyaç kredilerinden biraz farklı bir dizayna sahip. Hazır Kredi için bir kez başvuru yapılıyor. Sizin için belirli bir kredi limiti oluşturuluyor. Bu limit dahilinde istediğiniz tutarda krediyi istediğiniz zamanda kullanabiliyorsunuz.

Hazır Kredi Nasıl İşliyor? Finansbank'ın son hizmeti Hazır Kredi kullanmak için öncelikle Finansbank'ta bir kredili mevduat hesabınız olması ya da açtırmanız gerekiyor. Bu kredili mevduat hesabına bir kredi limiti tanımlanıyor. Acil paraya ihtiyaç duyulduğunda bu kredi limitinden istenilen tutar çekilebiliyor. Sistem bir nevi taksitli nakit avans gibi işliyor. Dilediğiniz taksit sayısını seçebiliyorsunuz. En fazla 36 taksitle Hazır Kredi kullanmak mümkün oluyor.

Hazır Kredi Başvurusu Nasıl Yapılıyor? Hazır Kredi'ye başvurusu için en pratik yol cepten başvuru. Cepten Hazır Kredi başvurusu diğer Para Cepte başvurularından farklı değil. Finansbank'ın kredi başvuru numarası olan 5030'a kısa mesaj olarak TC kimlik numarasını atmak kredi başvurusu için yeterli oluyor.

Hazır Krediyi Nereden Çekebilirim? Hazır Kredi kullanmak için mutlaka banka şubesine gitmeniz gerekli değil. Hesabınıza tanımlanan kredi limitinden dilediğiniz kadarını 12, 18, 24 ve 36 gibi taksit sayılarıyla hemen kullanabiliyorsunuz. Krediyi çekmek için en yakın Finansbank ATM'sine gitmek yeterli. Bunun yanında bankanın Çağrı Merkezi’nin numarası olan 0850 222 0 900'ü arayarak da Hazır Kredi kullanılabiliyor.

Hazır Kredi'nin Maliyeti Nedir? Finansbank Hazır Kredi vadeye göre değişen komisyon oranlarıyla kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder