Emekli Maaşını Taşıyana ING'den 10000 TL Kredi 3 Çeyrek Altın

Emekli maaşı taşıma kampanyalarındaki bankalar arasındaki rekabet devam ederken ING Bank tüm emeklilerin dikkatini bir anda üstüne çeken bir kampanya başlattı. Banka emekli maaşını taşıyana 3 çeyrek altın ve uygun koşullarla 10.000 TL kredi veriyor. Televizyon reklamlarında Safiye Soyman'ın oynadığı kampanyanın sunduğu imkandan yararlanmak için öncelikle ING Bank şubesine uğramak ve maaş transferi için başvuruda bulunmak gerekiyor. Emekli maaşı transferi işlemiyle çeyrek altın hediyesi kazanabilmek için 4 yıl süresince banka değişikliği yapmamayı taahhüt etmek ve Destek Hesap açmak gerekli.

ING Bank'a maaşını taşıyan, Destek Hesap açan ve maaşlarını 4 yıl süresince ING'den almayı taahhüt eden emekliler hemen 1 adet çeyrek altın kazanıyor. Bu emekliler 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmaları durumunda 2 çeyrek altın daha kazanıyorlar. Böylece toplamda 3 çeyrek altın hediye kazanılmış oluyor. Kredi 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor.

Maaşını şu an ING'den almaya devam eden emekliler için de altın kazanma fırsatı var. Bu emekliler 4 yıl banka değiştirmeme taahhüdü ve 5.000 TL ile 10.000 TL arasında kredi kullanmaları durumunda 1 adet çeyrek altın kazanıyorlar. 10.000 TL ve üzerinde kredi çekenler ise 3 çeyrek altının sahibi oluyorlar.

Kampanya Bağ-Kur, SSK ya da Emekli Sandığı farkı olmaksızın tüm SGK emeklilerine açık. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi emeklilere sunulan özel maaş müşterisi oranlarıyla kullanılıyor. Destek Hesap açtıran emekliler nakit sıkışıklığı yaşadıklarında hesaplarında para olmasa bile nakit çekebiliyorlar ve düzenli fatura ödemelerini yapabiliyorlar. ING Bank'ın emekli maaşı taşıma kampanyasından yararlanmak için bankanın şubelerine uğramak yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder