Denizbank'tan Emekli Maaşını PTT'den Alanlara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Denizbank ile PTT'nin yaptığı işbirliği meyvelerini vermeye başladı. Emekli maaşını PTT'den almakta olan SGK emeklileri, 36 aya varan vadelerle masrafsız ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Denizbank'ın ünlü "Her Derde Deva" kredisi, bu anlaşma sonucunda PTT işyerlerine gelmiş oldu. Emekli maaşını PTT’den alan tüm Denizbank müşterileri başvurularını artık PTT işyerlerine yapabiliyor, sadece nüfus cüzdanı ile cazip kredi fırsatından yararlanıyorlar.

Denizbank - PTT ortak kampanyasına katılmak için nüfus cüzdanını götürmek yeterli oluyor. Kredi üst limitinin 36.000 TL olduğu kampanyadan 36 ay vadeyle kredi kullanılıyor. Kredi işlemlerinden 70 yaşına kadar olan tüm emekli müşteriler yararlanıyor. Kampanya koşullarına göre, müşteri yaşı ve kredi vade süresinin toplamı 70 yılı geçemiyor. Bunu bir örnekle açacak olursak, şu an 68 yaşında olan bir emekli 3 yıl (36 ay) vadeli kredi çekemiyor ama isterse 2 yıl (24 ay) vadeli kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Denizbank kampanyasında 36.000 TL tutarında krediyi 36 ay vadeyle kullanan emekli müşteriler için aylık % 1.38 faiz oranı uygulanıyor. Bu krediyi kullanmanın emekli müşteriye maliyeti ise 168 TL oluyor. Yıllık maliyet oranı ise % 20 şeklinde gerçekleşiyor.

Oeriçsart&ır takharlazıra sayvudu lahkat için bankanın şubelerini bile ziyaret etmeye gerek yok. Emekli maaşınızı çektiğiniz PTT işyerine nüfus cüzdanıyla birlikte giderek başvuru yapılabiliyor. Kampanya hakkında daha detaylı bilgi ise hem Denizbank internet sitesinden, hem de PTT internet sitesinden alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder