Denizbank Emekli Kredisi ve Emekli Bonus Avantajları

Denizbank, emekli maaşını Deniz'den alan müşterilerine özel ayrıcalıklar ve avantajlar sağlamaya devam ediyor. "Emekliler için hayat Deniz'de güzel" sloganıyla yola çıkan Denizbank'ın Emekli Bankacılığı'nda kampanyalar arka arkaya gelirken emekliliğinin keyfini çıkartmak isteyenleri sayısız kolaylık ve ayrıcalık bekliyor.

Denizbank'ın tüm emekli müşterilerine açık olan ve her emeklinin hayatına değer katan ayrıcalıklı hizmetlerini şöyle sıralayabiliriz:

Ayrıcalıklı Bankacılık Hizmetleri

Türkiye'deki ve dünyadaki tüm ATM'lerden ücretsiz para çekebilir ve hesap bakiyenizi kontrol edebilirsiniz. Emekliler için Denizbank ATM'leri zaten ücretsiz ama emekli müşteri olunca diğer bankaların ATM'leri de Denizbank emeklilerine ücretsiz hizmet veriyor.

Denizbank şubelerinde emekliler için işlem önceliği veriliyor. Hiçbir emekliden hesap işletim ücreti alınmıyor. İnternetten ücretsiz havale gönderebiliyorlar.

Emekli Bonus Avantajları

Denizbank'tan Emekli Bonus kartı alanlara ise daha farklı avantajlar sunuluyor. Emekli Bonus kart sahipleri, her türlü fatura, kira, aidat gibi düzenli ödemelerini ücretsiz gerçekleştiriyorlar. Hava yolu ulaşımının en konforlu, kaliteli ve güvenli yolu olarak tanınan Denizbank Shuttle hizmetinden yüzde 30 indirimli yararlanabiliyorlar.

Bir telefonla yurt içi / yurt dışı uçak bileti, yurt içi ve yurt dışı otel ve paket tur rezervasyonları, yurt dışı gemi rezervasyonları ve yurt içi ve yurt dışı araç kiralama rezervasyonları da Emekli Bonus sahiplerine sunulan ayrıcalıklar arasında... Bunlara ek olarak uçak biletini ve diğer hizmetleri 3 taksitle alabiliyorlar.

Emekliler İçin Kredi Avantajları

Denizbank'ın sunduğu Emekli Bankacılığı'nda kredi ihtiyaçlarına avantajlı çözümler de yer alıyor. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranları teklif ediliyor. Maaşını 3 ayda bir almakta olan kamu emeklileri için 3 ayda 1 ana para ödemeli emekli kredisi de sunulan ayrıcalıklar arasında... Başka bankalarda kredi borcu olan ve bu borçlarını en iyi koşullarda kapatmak isteyen emekliler için de özel taksit ve vade avantajlarıyla Transfer Kredisi / Borç Kapatma Kredisi çekme imkanı tanınıyor.

Diğer Ayrıcalıklar

Acil nakit ihtiyaçlarınıza anında çözüm sağlayan Kurtaran Hesap, emeklilere özel indirimli faiz oranıyla gerçek anlamda kurtarıcı bir hesap özelliğini hak ediyor. Para biriktirmek isteyen emekliler için vadeli mevduata özel faiz oranı teklif ediliyor. Böylece vadeli mevduat hesabı açtıran emekliler, çok özel faiz oranlarıyla birikimlerine daha fazla değer katıyorlar.

Denizbank'ın Emekli Bankacılığı hizmetlerinden yararlanmak ve "Hayat Deniz'de Güzel" özdeyişini yaşamak isterseniz sayısı 600'ü bulan Denizbank şubelerinden birisine uğrayabilirsiniz. PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifresiyle maaş aktarma işlemini internetten kendiniz de yapabilirsiniz. SGK il müdürlüklerinden de banka değişikliği işlemini yaptırmak her zaman mümkün...

Denizbank Emekli Bonus kartı almak için ise cep telefonunuzdan EMEKLİ yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı 3280'e bir SMS göndermeniz yeterli oluyor. Aynı işlemi Denizbank'ın AçıkDeniz internet şubesinden de kolayca yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder