Borçlar Biriktiyse Denizbank Borç Transfer Kredisi Var

Hepimizin başına gelmiştir. Beklenmedik masraflar çıkınca ihtiyaç kredisine sarılır, kredi çektiğimiz bankadaki borcumuz birikip ödenemez hale gelince ne yapacağımızı bilemeyiz. Çalmadığımız kapı bırakmadığımız halde birikmiş borcumuzu ödeyemez hale geliriz. Bu yüzden hayallerimizi ertelemek, hatta hayallerimizden vazgeçmek zorunda kalırız. Bankalardan kredi çekenler için hiç kuşkusuz en sıkıntılı durum budur.

Denizbank'ın Borç Transfer Kredisi işte bu noktada yardıma koşuyor. Bankanın ünlü "Her Derde Deva Krediler" zincirinin bir halkasını oluşturan Borç Transfer Kredisi, tam da ismine yakışır şekilde aşırı borç derdine deva oluyor. Tüm borçları ve ihtiyaçları tek elde toplarken yüksek faiz oranları nedeniyle borcun daha da katlanarak artmasına engel oluyor. Farklı bankalarda birikmiş kredi borçlarını tek bankada, Denizbank'ta topluyor. Denizbank'ın tüm müşterileri için yaptığı bu uygulama aynı zamanda Borç Ödeme Kredisi, Borç Çevirme Kredisi, Borç Aktarma Kredisi gibi isimlerle de anılıyor.

Denizbak Borç Transfer Kredisi'nde oldukça avantajlı faiz oranları ve 36 aya varan rahatlatıcı vadeler bulunuyor. Toplamı 50.000 TL'ye kadar olan borçların tamamı Denizbank tarafından ödenirken, ödemeler de uygun taksitlerle sadece Denizbank'a yapılıyor. Başvuruyu yapıp onay aldıktan sonra "Acaba hangi bankaya ne kadar ödenecek?" sıkıntısı ortadan kalkmış oluyor.

Diyelim ki herhangi bir bankaya veya birkaç bankaya 10.000 TL tutarında birikmiş borcunuz var. Bunu ödemekte, faiz yükünü hafifletmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Denizbank'tan 10.000 TL tutarında Borç Transfer Kredisi çekenler, bunu 12 ay vadede ödemeyi taahhüt edenler aylık % 1.54 faiz oranı ve 100 TL dosya masrafıyla nefes alma fırsatı bulabiliyorlar. Borç Transfer Kredisi'ni geri öderken vadeyi 24 aya yayanlar için aylık faiz % 1.64 olurken, vadeyi 36 aya yaymak isteyenler için aylık faiz oranı % 1.69 şeklinde gerçekleşiyor.

Denizbank Borç Transfer Kredisi kullananların diğer bankalara olan borçlarının tamamı tek bir defada Denizbank tarafından ödeniyor ve peşin ödenen borcunuzu ilerleyen aylarda Denizbank'a taksit taksit ödemiş oluyorsunuz. Başka bankalara olan borcunuzun 20.000 TL, 30.000 TL, hatta 50.000 TL olması durumunda bile bu faiz oranları ve dosya masrafı değişmezken tek bir bankaya ödeme yapmanın kolaylığıyla borç yükünüzü hafifletme fırsatı bulabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Gecıkmelı olsada oduyorum bankadakı puanım nedır bılmıyorum avukatlık olmadım butun borclarımı odeyıp tek bır yere taksıtle odemek ustıyorum kredı cekebılırmıyım

    YanıtlaSil