Axess Kredi Kartı Başvurusu İçin İnterneti Seçenlere 20 TL Chip Para

Axess başvurusunu internetten yapanlar kazanıyor. Türkiye'nin en saygın kredi kartlarının başında gelen Axess için internet üzerinden başvuru yapanlara 20 TL Chip Para hediyesi var. Bahar aylarına kaçırılmayacak bir fırsatla giren Axess ve Free Kart başvurusunun internetten yapılması 20 TL tutarında Chip Para kazandırırken, Wings için internetten başvuru yapanlar 1.000 Mil Puan kazanıyorlar.

Axess kredi kartı için internetten başvuru hangi kanallardan yapılıyor? İnternet üzerinden Axess başvurusu yapmak için üç kanal var: Akbank Direkt İnternet, www. akbank. com, www. wingscard. com. tr, www. kartfree. com ve www. axess. com. tr. Bu beş kanaldan herhangi birinden Axess’e başvuru yapanlar 20 TL Chip Para ya da 1.000 Mil Puan kazanıyorlar.

Kampanyada son başvuru tarihi ne zaman? Axess kartı olanlar başvuru yaparsa kazanabiliyor mu? Kampanyada son başvuru tarihi 30 Nisan. Akbank dışındaki bankalardan Axess kartı olup Akbank Axess için başvuru yapanlar ya da Akbank'ta kredi kartı olduğu halde başka bir kredi kartı ürünü için başvuru yapanlar da kazanıyorlar. Örneğin Akbank'tan Wings kartı olup da Axess kart için başvuru yapacak olanlar 20 TL Chip Para hediyesini hemen alabiliyorlar.

Kazanılan ödül ne zaman yüklenecek? Son kullanma tarihi ne? Axess kredi kartlarına internet üzerinden başvuru yapanlar ve başvuruları olumlu sonuçlananların kazandıkları Chip Para ödülü 8 Mayıs tarihinde karta yüklenecek. Chip Paraların son kullanma tarihi ise 8 Temmuz olarak açıklandı.

Kampanya bireysel ve asıl kredi kartları için geçerli. Bu nedenle ek, sanal ve ticari kartlar kampanyaya dahil edilmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder