Akbank Cep Herkülü Kredisi ile 75 TL Taksitle 2000 Lira

Akbank Cep Herkülü Kredisi ile ayda 75 TL taksitle 2.000 TL kredi kullanmak mümkün. Dileyenler ise ayda 372.5 TL taksitle 10.000 TL kredi alabiliyorlar. Üstelik kredi kullandırım ücreti ödemeden ve 36 ay vadeli olarak. 20.000 TL'ye kadar kredi için SMS ile kredi başvurusu yapılabiliyor.

Sms Kredi’nin Mucidi Akbank’ın yeni kredisi Cep Herkülü'nün tanıtımlarına televizyon reklamlarıyla başlandı. Reklamda bu kez Akbank'lı zıt ikizlerin yanısıra bir zamanların efsanevi sporcusu, Olimpiyat şampiyonu milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu da yer alıyor.

Her ihtiyacın altından kalkan kredi olarak tanıtılan Akbank Cep Herkülü Kredisi tek bir SMS ile kullanılabiliyor. Cepten başvuru yapmak için Kredi yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak 4425'e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli. Ayda 75 TL taksitle, 2.000 TL cep herkülü gibi kredi için cep telefonundan başvuru bu kadar kolay. 36 aya kadar vadelerde % 1.40 faiz oranıyla kredi kullandırılırken, kredi kullandırım ücreti de ödenmiyor. 20 Bin Lira'ya kadar kredi için SMS Kredi yoluyla başvuru yapılabiliyor. SMS ile başvuru imkanı sadece ihtiyaç kredisi için geçerli ve 20 Bin TL ile sınırlı. Bu tutarın üzerindeki kredi başvurularının Akbank şubelerinden yapılması gerekiyor.

Kredi kullandırım ücreti ödemeden, 36 aya kadar vadelerle, aylık % 1.40 faiz oranıyla 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisine başvuru yapmak istiyorsanız Kredi boşluk bırakarak kimlik numaranızı 4425’e hemen gönderin. Akbank tarafından gönderilecek kredi cevabı anında cep telefonunuza geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder