Vakıfbank PTT Emekli Kredisi 20 Bin TL Limit 36 Ay Vade 1.42 Faiz

Vakıfbank ve PTT işbirliğiyle sunulan Emekli Kredisi kampanyası devam ediyor. Uzun süredir devam eden ve büyük ilgi görerek olumlu yorumlar alan kampanya kapsamında emekliler kredi tahsis ücreti ödemeden ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kampanyada 36 aya kadar vade yapılıyor ve aylık fazi oranı % 1.42. Bu cazip kredi kampanyasından yararlanmak için tek bir koşul var: Emekli maaşını PTT aracılığıyla almak. Maaşlarını PTT'den alan emekliler Vakıfbank Emekli Kredisi'yle dosya masrafsız, düşük faizli kredinin tadını çıkarıyor.

Vakıfbank'ın kredi kampanyasından maaşını PTT işyerlerinden alan emekliler yararlanıyor. Kampanya tüm SGK emeklilerini kapsıyor. Emekliler 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini hemen kullanabiliyorlar. Üstelik sadece nüfus cüzdanı ile. PTT işyerlerinde bulunan kred başvuru formunu doldurmak kredi başvurusu yapmak için yeterli. Kredinin vadesi son düzenlemeler gereği 36 ay olarak değiştirildi.

Vakıfbank Emekli Kredisi'nden 80 yaşına kadar tüm emekliler yararlanabiliyor. Kredi kullanmak için müşteri yaşı ve kredi vade süresinin toplamı 80 yılı geçmemesi gerekli.

Vakıfbank'ın PTT işbirliğiyle emeklilere yönelik olarak düzenlediği kredi kampanyasının bir diğer güzelliği de kredinin kredi tahsis ücreti olmadan (masrafsız) olarak kullanılması. 36 ay vadeli, masrafsız ve 20.000 TL limitli olan Emekli Kredisi aylık % 1.42 faiz oranıyla kullanılıyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder