TEB Pratik Kredi Acil Nakit İhtiyacını Karşılıyor

Acil nakit ihtiyacınız mı var? Acil paraya ihtiyacı olanlar için TEB Pratik Kredi birebir. TEB'in kolay, çabuk ve zahmetsiz nakit sağlayan kredi ürünü Pratik Kredi ile ayda 89 TL'den başlayan taksitlerle hemen kredi kullanmak mümkün. TEB Pratik Kredi ile değişik tutarlarda kredi farklı faiz oranlarıyla kullanılıyor. Bankanın web sitesinde yer alan örneğe göre 2.500 TL kredi için 36 ay vadenin seçilmesi durumunda aylık ödenmesi gereken taksit tutarı 89 TL oluyor. Bu örneğe göre aylık faiz oranı % 1.17 olurken, 89 TL dosya masrafı ve 76 TL sigorta bedeli ile kredi kullanılmış oluyor. Diğer vade ve tutarlar için TEB şubelerinden bilgi almak mümkün.

TEB Pratik Kredi başvurusu SMS atarak yapılabiliyor. SMS ile kredi başvurusu için TC kimlik numarasını yazıp 4466'ya kısa mesaj göndermek yeterli. TEB Pratik Kredi sadece nüfus cüzdanı ile kullanılıyor. Kredi başvuruları TEB internet sitesinden, TEB İnternet Şubesi'nden, TEB ATM’lerinden, 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesi'nden de yapılabiliyor. Kredi başvuruları kısa süre içinde sonuçlandırılıyor.

Uzun zamandır özledğimiz Selahattin Bey karakteriyle yeniden tanıtılmaya başlanan Pratik Kredi son kampanyasıyla da yine büyük ilgi göreceğe benziyor. görmesi bekleniyor. Bahara özel yeni Pratik Kredi kampanyası bahar aylarına damgasını vuracak gibi gözüküyor. TEB'in kredileri kolay başvuru ve hızlı inceleme süreciyle ön plana çıkıyor. TEB kredileri aynı zamanda düşük faiz oranları ve kredi maliyetleriyle dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder