Teb Paran Hazır Hesabı - Taksitli Kredili Mevduat Hesabı

Acil nakitin ne zaman gerekeceği belli olmaz. TEB Paran Hazır Hesabı ile nakit sorununa kesin çözüm geliyor. Paran Hazır Hesabı hesapta para yokken bile 300 TL ile 5.000 TL arasından anında nikit para çekme imkanı sunuyor. Aniden para gerektiğinde acil bir nakit kaynağına ulaşçmak istiyorsanız TEB Paran Hazır Hesabı tam size göre. İhtiyaç olduğunda en yakın TEB ATM'sine uğrayarak TEB Paran Hazır Hesabı'ndan 300 TL'den 5.000 TL'ye kadar anında nakit kullanabilirsiniz.

TEB Paran Hazır Hesabı bir taksitli kredili mevduat hesabı. Vadesiz mevduat hesabıyla birlikte işleyen hesaba banka tarafından belirli bir kredi limiti tanımlanıyor. Hesaba tanımlanan kredi limiti 90 gün boyunca geçerli oluyor ve acil nakit ihtiyacı doğduğunda anında kullanılabiliyor. Paran Hazır Hesabı'ndan çekilen nakit kredi tutarı 12 ay taksitli olarak bankaya geri ödeniyor.

TEB Paran Hazır Hesabı açtırmak çok kolay. Cep telefonundan kolaylıkla başvuru yapmanız mümkün. TC kimlik numaranızı 7776'ya SMS atarak kolayca Paran Hazır Hesabı başvurusu yapabilirsiniz.

Bunun yanında TEB İnternet Şubesi, 444 0 666 TEB Telefon Şubesi, TEB ATM’leri ve TEB internet sitesinden sadece TC kimlik numarası ile Paran Hazır Hesabı başvurusu yapmak mümkün. Hesaba banka tarafından tanımlanan kredi 7 gün 24 saat TEB ATM'lerinden kolaylıkla çekilebiliyor. TEB şubesinden de nakit çekim yapabilirsiniz. Kredi başvuru süreciyle uğraşmadan hemen nakit kullanmak isteyenler için TEB Paran Hazır Hesabı iyi bir seçenek sunuyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder