TEB 36 Ay Vadeli Pratik İhtiyaç Kredisi Koşulları

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi kolay başvuru imkanı ve sunduğu avantajlı oranlarla dikkat çekiyor. Aylık 1.15 faiz oranı ve 105 TL dosya masrafıyla maksimum 36 ay vadeli olarak kullanılan TEB Pratik diğer TEB ihtiyaç kredisi kampanyaları gibi bu kredi kampanyası da çok ses getireceğe ve güzel yorumlar alacağa benziyor. Kredi için hemen başvuru yapanlar bahar aylarına rahat giriyorlar. Kredinin faiz oranı son yaşanılan piyasa gelişmeleri düşünüldüğünde oldukça düşük ve makul olarak görülebilir. Aylık % 1.15 faiz oranı ile kullanılabilen krediden yararlananlar ihtiyaçlarını hemen karşılayabiliyorlar. TEB'in yaz kredisi hakkında ayrıntılı bilgi edinmek kredi başvurusu yapmak isteyenlerin TEB şubelerine uğramaları yeterli oluyor.

'TEB Pratik İhtiyaç Kredisi kullansam ne öderim?' diyenler için söyleyelim: Örneğin 36 ay vadeli olarak 7.500 TL ihtiyaç kredisi kullananlar ayda 288 TL kredi taksiti ödüyorlar. TEB'in ihtiyaç kredilerine cep telefonundan SMS atarak da başvuru yapılabiliyor. SMS atarak TEB Pratik Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin TC kimlik numaralarını 4466'ya göndermeleri gerekiyor. Başvurunun ardından kredi cevabı anında cep telefonuna geliyor ve kredi başvurusu ön onay almış oluyor. TEB Pratik İhtiyaç Kredisi başvurusu T.C. Kimlik Numarası ile TEB'in web sitesinden, TEB İnternet Şubesi'nden, SMS 4466'dan, TEB ATM’lerinden ve 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi'nden yapılabiliyor.

Düşük dosya masrafı ve faiz oranıyla iyi bir kredi fırsatı sunan TEB ihtiyaç kredisi kampanyası ile bahar aylarında da nakit sıkışıklığını kolayca aşmak mümkün oluyor. Kredi kampanyasının faiz oranları da oldukça kabul edilebilir seviyelerde. Bahar aylarında iyi bir kredi kampanyası olmayacağını düşünenlerin bugünlerde TEB'in kampanyasını değerlendirerek gözden geçirmeler gerekiyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder