Odeabank Nakit Hazır İhtiyaç Kredisi SMS Başvuru Numarası 8444

Odeabank Nakit Hazır ihtiyaç kredisi kampanyalarından bir yenisi daha başladı. Son Nakit Hazır kampanyasıyla günde 4 TL'den başlayan taksitlerle kredi kullanmak mümkün. Cazip koşulların sunulduğu Odeabank Nakit Hazır ihtiyaç kredisi kampanyası için başvuru yapmak da çok kolay. SMS ile kredi başvurusu yapılabiliyor ve cevabı hemen cep telefonunuza geliyor. SMS ile Nakit Hazır başvurusu yapmak için KREDİM yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak TC kimlik numarasını ekleyip 8444'e kısa mesaj göndermek yeterli. Nakit Hazır kredi başvuru SMS hatttının numarası 8444. Nakit Hazır kampanyası kapsamında 15.000 TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor. Evraksız ve belgesiz olarak sunulan Nakit Hazır kredisi aylık % 0.99'dan başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Tüm tutarlar için uygulanan dosya masrafı ise 150 TL.

Şube sayısı hızla artan Odeabank kredi kampanyalarıyla da Türkiye'nin gündemine oturdu. Son ihtiyaç kredisi kampanyası % 0.99'dan başlayan faiz oranları ile 15 Bin Lira'ya kadar kredi kullanma imkanı sunuyor. Nakit Hazır ile 36 aya kadar vadelerle kredi çekmek mümkün. Günde 4 TL'den başlayan taksitlerle, 150 TL dosya masrafıyla sunulan kredi için uygulanan aylık faiz oranları % 0.99'dan başlıyor.

Nakit Hazır ile Odeabank'tan 9 ay vadeli 3.000 TL ihtiyaç kredisi alanlar 0.99 faiz oranından yaralanarak aylık 353 TL taksit ödüyorlar. 36 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullananlar ise aylık 1.45 faiz oranıyla ayda 376 TL taksit ödüyorlar.

Krediye cepten başvurmak için KREDİM yazıp TC kimlik numaranızı ekleyerek 8444'e SMS atmanız gerekiyor. Odeabank internet sitesinden ve Odeabank şubelerinden de Nakit Hazır ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder