Yapı Kredi Bankası Düşük Faizli ve Komisyonlu Kredi

Yapı Kredi Bankası'ndan ihtiyaç kredileri kampanyaları devam ediyor. Bankanın tabela faiz oranı bugünlerde % 1.44 olmasına rağmen bir fırsat kredi var. Düşük Faizli ve Komisyonlu Kredi ile aylık % 1.31'den başlayan faiz oranıyla kredi kullanabilirsiniz. Kredi açılış ücretinin de dahil olduğu toplam masraf tutarı ise 281 TL'den başlıyor. Buna göre 24 ay vadeyle 10.000 TL kredi kullanılması durumunda sözkonusu faiz ve ücret oranlarıyla 503 TL aylık geri ödeme yapılması gerekiyor. Aynı tutarlı kredinin 36 ay vadeli kullanılması durumunda % 1.35 faiz oranı ve 295 TL toplam masrafla ödenecek aylık taksit miktarı 369 TL oluyor. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi en fazla 36 ay taksitle kullanılıyor.

Bahar aylarına bu avantajlı kampanya ile giren Yapı Kredi yine müşterilerinden olumlu yorumlar alacağa benziyor.

Emekliler Yapı Kredi Bankası kredi başvurularını sadece nüfus cüzdanı ile yapabiliyorlar. Kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kamu personel kurum kimlikleriyle kredi başvurusu gerçekleştirebiliyor. Yapı Kredi Bankası'nın bahar sürprizi olan yeni kredi kampanyası şimdiden konuşulmaya ve olumlu tepki ve yorumlar almaya başladı. Kampanya düşük maliyetlerle ve kolaylıkla nakit ihtiyacını karşılamak için cazip bir fırsat sunuyor.

Yapı Kredi Bankası yıllardır sürdürdüğü avantajlı kredi kampanyalarıyla kredi kullanıcılarının ilk tercih ettiği bankalardan biri olma özelliğini sürdürüyor. Yapı Kredi'nin Süper Kredi kampanyaları son döneme damgasını vurmuş, en çok hatırlanacak kampanyalarından biri olarak hafılarımızdaki yerini uzun süre koruyacak gibi gözüküyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder