Kredi Kartına Taksit İmkanları Hala Cazip

Kredi kartları günlük hayatımıza gireli beri tüm alışveriş alışkanlıklarımız değişti. Artık hayatımızın vazgeçilmez parçası olan kredi kartıyla alışveriş pek çok avantajı birlikte getiriyor. Kredi kartıyla taksitle alışveriş hayatımızın olmazsa olmazlarından biri oldu. Bankalar kredi kartlarıyla alışverişlerde cazip taksit imkanları sunmaya devam ediyorlar.

Çok değil, on onbeş sene önce taksitle alışverişler senetler, bonolar imzalayarak yapılırdı. Bu tür alışverişin en zor yönlerinden biri de kefil gösterme gerekliliğiydi. Kredi kartı ise kefil aramak zorunda kalmadan, hemen ve hiçbir ere imza atmadan taksitli alışveriş imkanı sağlıyor. Üstelik taksitli satışlar genellikle peşin fiyatına ve vade farksız oluyor. Kredi kartıyla alışveriş sadece tüketiciye değil satıcıya da büyük kolaylıklar sunuyor. Satıcı müşteriyi taksitleri ödeme sürecinde takip etmek, alacağı için beklemek ve izlemek ve alacağını tahsil edememek gibi durumlardan kurtuluyor.

Kredi kartlarıyla taksitli alışverişin büyüsü son düzenlemelere ve taksit sınırlamalarına rağmen hala devam ediyor. Altın ve cep telefonu sektörü dışında özellikle anlaşmalı işyerlerinde uygulanan kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanları ilgi görmeye devam ediyor.

Kredi kartı kampanyalarını takip etmek artık başlıca uğraşlarımızdan biri oldu. Zaten ihtiyacımız olan bir mal ya da hizmeti kampanyalı fiyatlarla ve uygun taksit imkanıyla çok daha iyi koşullarla satın almak tüketici açısından tercih edilir oldu. Kredi kartıyla alışverişin cazibesi uzun süreler devam edecek gibi gözüküyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder