Kobilere 0 Faizli Kredi – Vakıfbank Kobi Hesap Ortada Kampanyası

Vakıfbank kobi ve esnaf kredilerinde bahar sezonu 31 Mart tarihine kadar devam edecek Kobilere Hesap Ortada Kredisi kampanyası ile açıldı. Kobiler bu bahar nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla ve düşük maliyetlerle karşılıyor. Vakıfbank Kobilere Hesap Ortada Kredisi 0 faiz seçeneği de sunuyor. Kredi kampanyasının faiz oranları % 0'dan başlıyor. Vakıfbank'ın kobilere sunduğu kredi seçeneklerinde maksimum vade 36 ay olarak açıklandı. Kobilere Hesap Ortada Kredisi ile kullanılabilecek maksimum kredi tutarı ise 50.000 Lira.

Kobilere Hesap Ortada Kredisi değişik ödeme planlarıyla alınabiliyor. Kobiler kredi geri ödemelerini aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli 3 ayda bir eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, değişken taksitli ya da 1 yıl içerisinde 4 taksit ertelemeli olarak değişik geri ödeme planlarından birini seçerek yapabiliyorlar. Kredilerini şimdi alan kobiler geri ödemelerine 3 ay sonra başlayabiliyorlar.

Vakıfbank'tan 36 aya kadar vadeli, 50.000 TL'ye kadar limitli Hesap Ortada Kredisi kullanan kobiler Business Card harcamalarıyla da kazanıyorlar. Kobiler kredi kullanımından sonra Business Cardları ile yapacakları ilk 5.000 TL’lik alışverişlerinde 100 TL ekstre indirimi kazanıyorlar. Harcama ek kart ile yapılmış olsa da yine 100 TL ekstre indirimi kazandırıyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder