İş Bankası Hazır Avans ile 300 TL’den 2500 TL’ye Kadar Nakit

Maaş müşterileri için İş Bankası'nda acil nakit ihtiyaçlarında kullanılmak üzere iyi bir çözüm var: Hazır Avans. Tüm acil nakit ihtiyaçları için Bankamatiklerden hemen kullanılabilen Nakit Avans anında ve kesin nakit çözümleri sunuyor. İş Bankası Hazır Avans'tan yararlanmak için tek koşul İş Bankası'nın maaş müşterisi olmak. Diğer bir ifadeyle maaş ödemelerinizin İş Bankası aracılığıyla yapılması. Hazır Avans ile 300 TL ile 2.500 TL arasında nakit kullanılabiliyor. 5 TL’den başlayan sabit bir peşin faiz tutarı ile maliyet hesaplanıyor. Geri ödemeler içinse banka şubesine gitmeye gerek yok, çünkü maaşınız yattığı anda borcunuz otomatik olarak geri ödeniyor ve kapatılmış oluyor.

Hazır Avans kullananlar sadece belirli bir sabit ücret ödüyorlar. Hazır Avans, Bankamatiklerden anında ve kolaylıkla alınabiliyor. 300 TL ile 2.500 TL arasında belirlenen tutarlarla Hazır Avans çekmek mümkün. Kullanılabilecek avans limiti müşterinin talebi ve maaş durumuna göre banka tarafından belirleniyor. Hazır Avans kullanmak için tek koşul maaş ödemelerinin İş Bankası'na yatıyor olması.

Hazır Avans geri ödemelerini yapmak için bankaya şubesine ya da bankamatiğe gitmeye de gerek kalmıyor. Maaş ödemeniz yapıldığı anda kullanılan avans tutarı otomatik olarak maaştan tahsil ediliyor. Geri ödemelerin son derece pratik olduğu İş Bankası Hazır Avans 5 TL'den başlayan sabit ücretlerle çekilebiliyor. Maaş gününü beklemeden acil nakit para ihtiyacını karşılamak isteyenler İş Bankası'nı tercih ediyorlar. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder