ING Destek Hesap Başvurusu, Koşulları ve Faiz Oranı

Kredili mevduat hesapları son dönemde nakit sıkıntısı çeken vatandaşın can simidi oldu. Sadece kullanılan tutar ve gün sayısınca maliyeti olan kredili mevduat hesapları son dönemlerde yoğun ilgi görüyor. ING Bank Destek Hesap da bir kredili mevduat hesabı ve Türkiye'nin en beğenilen kredili mevduat hesaplarından biri olarak karşımıza çıkıyor. ING Bank Destek Hesap acil nakit ihtiyaçlarını anında karşılama imkanı sunuyor. Hesapta para olmasa bile para çekme imkanı tanıyan ING Destek Hesap için başvuru yapmak da son derece kolay.

ING Destek Hesap başvurusu için sadece nüfus cüzdanı çoğunlukla yeterli oluyor. Gerekli görüldüğü durumlarda gelir belgesi ve adresi kanıtlayan belge talep ediliyor.

Destek Hesap başvurusu 0850 222 0 600 numaralı ING Bank Telefon Bankacılığı’ndan, ING Bank ATM’lerinden ya da en yakın ING bank şubesinden yapılabiliyor.

Destek Hesap'tan nakit kullananlar sadece kullanılan tutar için ve kullanılan gün sayısınca faiz ödüyorlar. Bu nedenle Destek hesap kısa süreli ve yüksek tutarlı olmayan nakit ihtiyaçları için mükemmel bir kredi seçeneği oluşturuyor. ING Destek Hesap için uygulanan en son aylık faiz oranı % 2.02. Ay boyunca işletilen faiz tutarı ilk ekstreye yansıtılıyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder