ING'den Böyle Kredi Hayatta Olmaz Dedirten Kredi

ING Bank, 6.000 TL kredi için ayda sadece 99 TL’den başlayan taksitlerle yeni bir kredi kampanyası başlattı. 36 ay vadeli olarak sunulan kredide sadece 99 TL kredi masrafı dikkat çekiyor. Kampanyanın faiz oranının ise aylık % 1.35 olduğu açıklandı. Kredi artan taksitli olarak düzenlenen bir geri ödeme planına sahip. Bankanın sunduğu avantajlı koşullar ve başlangıç taksitlerinin düşük olması krediyi cazip hale getiriyor.

"Böyle kredi hayatta olmaz" sloganıyla tanıtılan yeni kampanyada kredinin taksitlerinin ilk altı ay 99 TL olacağı, sonraki altı aylık dilimlerde yüzde 35 oranında artacağı belirtiliyor. ING Bank'ın kademeli artan taksitli kredi kampanyalarından bir yenisi olan kampanya bahar aylarının en gözde kredi kampanyalarından biri olacak gibi gözüküyor.

ING Bank'ta diğer pek çok kredi ürünü kullanıcılarını bekliyor. Maaş müşterilerine avantajlı faiz oranları sunan ING ayrıca borcuna sadık müşterilere de faiz avantajı sağlıyor. Kredi risk puanları olumlu olan ve borçlarını aksatmadan ödeyen kredi kullanıcıları daha düşük faiz oranlarından yararlanıyorlar. Borcuna sadık kredi müşterilerine uygulanan faiz oranı % 1.38'den başlıyor. ING Bank'ta yenilikler ve şaşırtıcı sürprizler bitmek bilmiyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder