Halkbank Paraf Kart Avantajları

Halkbank'ın tanınan kredi kartı Paraf Kart sahipleri pek çok avantaj ve fırsatlardan yararlanıyor. Paraf Kart ile acil nakit ihtiyaçları taksitli nakit avans çekerek karşılanabiliyor. Paraf Kart ile yapılan alışverişler Sonradan Taksitlendirme ile 9 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Paraf Kart ile Cumartesi günleri yapılan restoran harcamalarına da indirim uygulanıyor.

Taksitli Nakit Avans

Paraf Kart ile Halkbank şubelerinden, Bank24'lerden, Halkbank internet şubesinden, 444 0 400 Halkbank Dialog'dan ve tüm dünyada Visa ve / veya MasterCard amblemli banka ve ATM'lerinden nakit çekmek mümkün. Son kampanya kapsamında 6 ya da 9 ay taksitle nakit çekilebiliyor. Mart sonuna kadar devam edecek 5.000 TL limitli kampanya kapsamında 6 taksit için 0 faiz, 9 taksit için %0,99 faiz ve % 4 nakit çekim komisyonu uygulanıyor.

Cumartesi Restoran İndirimi

Paraf Kart ile cumartesi günleri, yurt içinde ve yurt dışında yapılan tüm restoran harcamalarına indirim sunuluyor. Toplamda 25 TL'ye kadar indirim fırsatı var. Paraf Gold ile yapılan restoran harcamalarının % 10'u , Paraf Platinum ile yapılan restoran harcamalarının % 25'i oranında indirim uygulanıyor.

Sonradan Taksitlendirme

Paraf Kart kullanarak yaptığınız 50 TL ile 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde Sonradan Taksit ayrıcalığı sunuluyor. İstediğiniz alışverişi hemen şimdi yaptıktan sonra Halkbank internet şubesine giriş yaparak veya 444 0 400 Halkbank Dialog'u arayarak peşin alışverişinizi 9 aya kadar taksitlendirebilirsiniz.

Paraf üye işyeri olsun veya olmasın yurtiçindeki ve yurtdışındaki tüm işyerlerinden yapılan peşin harcamalar uygulama kapsamında bulunuyor.

Dönem içine yansımış ancak ekstreleşmemiş tek çekim satış işlemleri, Halkbank internet şubesinin Kredi Kartları sekmesinden veya 444 0 400 Halkbank Dialog aracılığıyla taksitlendiriliyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder