Halkbank Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi ve Kart Borcu Transferi

Halkbank Dost Kredi, ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borcu olanların yüzünü güldürüyor. Kredi ve kredi kartı borçlarını Halkbank'a transfer edenler 36 ay taksitle geri ödeme fırsatını yakalıyorlar. Kredi ve kart borçlarını transfer ederek taksitlendirmek kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçları için akıllıca bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Halkbank Dost Kredi ile yapılan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı transferlerinde aylık % 1.35 faiz oranı uygulanıyor. Kredinin en güzel yanlarından birisi de dosya masrafsız olarak kullanılması. Borç transfer işlemi konut kredisi borçları için de yapılabiliyor. Dost Konut Kredisi ile 180 aya kadar 1.20 ile 1.30 arasında değişen faiz oranlarıyla konut kredisi borcu transferi yapılabiliyor. Konut kredisi transferi için de dosya masrafı alınmıyor.

Halkbank'n sunduğu borç transfer hizmeti dosya masrafsız olarak gerçekleşmesi ve düşük faiz oranına sahip olması büyük avantaj. Diğer bankalardaki kredi borçları kredi kartı bakiyeleri daha düşük maliyetler sunan Halkbank'a kolaylıkla transfer edilebiliyor. 36 aya varan taksitlendirme işlemi yapıldığından borçların kolaylıkla geri ödenmesi sağlanıyor. Borç transferi yapanlar sadece hayat sigortası primi ödüyorlar.

Halkbank tarafından sunulan Dost Kredi imkanıyla diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi, kredi kartı ve konut kredisi borçlarını dosya masrafsız olarak taksitlendirmek mümkün. Üstelik çok cazip faiz oranlarıyla. Kredi ve kart borçlarını taşıyanlar borçların 36 aya kadar taksitlendirme yapabiliyorlar. Üç yıllık bir zaman dilimini kapsayan bu vade, kredi ve kart borçlarını uygun taksitlerle geri ödemek için gerçekten önemli bir fırsat. Konut kredisi transferlerinde ise 180 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Halkbank Dost Kredi adını taşıyan borç transferi işlemiyle gerçekten vatandaşın dostu olduğunu kanıtlıyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder