Garanti Destek Kredisi ile Herkese Uygun Kredi İmkanları

Garanti Tam Destek kredi kampanyaları Mart Kredisi ile devam ediyor. Televizyon reklamında Garanti Bankası'nın simge kuşunun rol aldığı animasyon filmiyle dikkat çeken Destek Kredisi sadece kamu çalışanları ya da emekliler için değil kredi kullanmak isteyen herkes için cazip fırsatlar sunuyor. Garanti Destek Kredisi ile memurlar, işçiler, serbest çalışanlar, ücretli çalışanlar, esnaf, emekliler ve diğer gelir sahipleri uygun koşullarla kredi kullanmanın avantajını yaşıyor.

Kuş gibi rahatlatan Garanti Destek Kredisi düşük faizli kredi fırsatları sunuyor. Mart Kredisi kampanyası kapsamında 9 ay taksitle ve % 0.99 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. Garanti Destek Kredisi ile 3.000 TL kredi 9 ay vadeli olarak aylık % 0.99 faiz oranı ve 99 TL kredi tahsis ücretiyle kullanılıyor.

Kredi kampanyası kapsamında 100.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün oluyor. Garanti Destek Kredisi 100.000 TL ve 36 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Garanti'nin Destek Kredilerinin bahar ve yaz aylarında da devam etmesi bekleniyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder