Garanti Bankası – Esnafa POS’tan Ek Teminatsız Kredi Fırsatı

Garanti Bankası yeni kampanyasıyla esnafa destek olmaya devam ediyor. Esnaf ve kobiler için düzenlediği her kampanyasında fark yaratan Garanti'nin "POS'tan Kredi" adını taşıyan yeni hizmeti Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Garanti'nin tüm esnaf ve kobilere açık yenilikçi ürününde isteyen her esnaf şubeye gitmeden POS üzerinden kredi kullanma imkanına kavuşuyor. Üstelik POS cirosuna bloke konulmadan ve herhangi bir ek teminata gerek kalmadan bunu yapıyor. Daha da cazip bir yanı ise, POS Kredisi'nin kefilsiz ve teminatsız veriliyor olması...

Esnaf ve kobilerin acil finansman ihtiyaçlarını anında karşılamaya yönelik bu kampanyaya katılanlar minimum 2.000 TL , maksimum 9.000 TL tutarında kredi kullanabiliyorlar. Vade sürelere ise esnafı üzmeyecek şekilde minimum 3 ay, maksimum 12 ay şeklinde belirleniyor. Kısa vadeli kredi kullanmak isteyenler 3 ayı seçerken, daha uzun vadeyi tercih edenler ise 12 aya kadar yayma imkanına kavuşuyorlar. Bu imkandan ilgili şirket ortakları da yararlanabiliyorlar.

POS’tan Kredi’den yararlanabilmek için, Garanti KOBİ müşterilerinin en az 1 yıldır GarantiPOS kullanıyor olması ve geçmiş 1 yıllık cironuzun toplam 10.000 TL’nin üzerinde olması gerekiyor. Bu koşulları sağlayan esnaf ve KOBİ’ler, GarantiPOS üzerinden POS’tan Kredi başvurusunda bulunabiliyor, acil finansman ihtiyacını hemen karşılayabiliyorlar.

POS Üzerinden Başvuru Nasıl Yapılıyor

İşlem menüsünde bulunan POS’tan Kredi seçeneği üzerine gelerek ‘giriş’ tuşuna basmak gerekiyor. POS’tan Kredi menüsü altında açılacak olan Kredi Başvuru adımından istediğiniz kredi tutarını ve vade bilgisini girerek kredi başvurusu anında yapılıyor. POS’tan Kredi menüsü altında açılacak olan Sorgu / Kullanım adımından başvuru sonucunuz 5 dakika içinde cep telefonunuza gelmiş oluyor.

Garanti Bankası’nın KOBİ müşterilerine sunduğu tüm ürün ve hizmetler hakkında detaylı bilgi almak için en yakın Garanti Bankası şubesine uğrayabilirsiniz. Ayrıca 444 KOBİ – 444 5624 – KOBİ Danışma Hattı ve 444 0 339 – POS Destek Hattı’nı arayarak her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. Garanti Bankası'nın internet sitesi de 7 gün 24 saat bilgi hizmeti veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder