Garanti 0.99 Faizli 99 TL Tahsis Ücretli 3000 TL Kredi

Garanti'nin düşük faizli, düşük kredi tahsis ücretli kampanyası Mart ayına özel olarak devam ediyor. Garanti Bankası'nın bayram seyran dinlemeyen kredi kampanyasında faiz oranı 0.99'dan başlıyor. Kampanya kapsamında 9 ay vadeli olarak 0.99 faiz ve 99 TL kredi tahsis ücretli Mart Kredisi ile 353 TL taksitle kredi kullanmak mümkün. Kredi kampanyasında maksimum vade 36 ay. Kullandırılan kredi tutarı ise 100.000 TL'ye kadar çıkıyor.

Garanti'nin Mart ayına özel kredi kampanyası Destek Kredi kampanyalarından biri. 100 Bin Liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunan kredi kampanyasında faiz oranları aylık % 0.99'dan başlıyor.

Garanti Bankası'nın 36 aya kadar vadeli, 100.000 TL'ye kadar kullanılabilen kredisi için başvuru yapmak da oldukça basit. Sadece üzerinde Vatandaşlık Numarası bilgisi yer alan nüfus cüzdanı ile kolayca başvuru yapabilirsiniz. Başvurusu kolay Garanti Destek kredilerinden bir yenisi olan ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurular Garanti şubelerinden, bankanın web sitesinden ve internet şubesinden yapılabiliyor. Garanti'nin Destek kredileri ihtiyaçlar için her zaman iyi bir nakit çözümü imkanı sağlıyor. Garanti Bankası'nın Mart ayı kampanyasının ardından bahar ve yaz aylarında da uygun koşullarla kredi sağlamaya devam etmesi bekleniyor. Garanti Bankası krediler alanında da Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarının başında geliyor. Yüzde 0.99 faiz oranlı, 99 TL masraflı kredi kampanyasından yararlanmak için Mart ayının sonuna kadar zaman var. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder