Finansbank Finansçı SMS ile Para Cepte Sistemi Nasıl İşliyor?

Finansbank'ın popüler SMS ile Para Cepte kredi başvuru sistemi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Finansçı hizmetleri kapsamına alınan Para Cepte ihtiyaç kredisi başvurusunu cep telefonuyla yapmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Para Cepte ile nasıl kredi başvurusu yapıldığını merak edenler var. Aslında herşey çok kolay ve pratik ve sadece Finansbank müşterilerine değil, isteyen herkese açık. Finansçı 5030 Para Cepte sistemiyle kredi başvurusu yapmak ve başvuruyu sonuçlandırmak için şunları yapmalısınız:

1. TC Kimlik Numaranızı kısa mesaj metnine yazarak 5030'a SMS olarak gönderiyorsunuz.

2. Yaptığınız başvurunuzun sonucu çok kısa sürede cep telefonunuza yine SMS olarak geliyor.

3. Kredi ön onay aldığını bildiren SMS mesajını aldıktan sonra gerekli belgeleri tamamlamanız gerekiyor. Çok fazla belge istenmiyor. İstenen belgeler sadece nüfus cüzdanı ve gelir belgesinden oluşuyor.

4. Nüfus cüzdanı ve gelir belgenizle birlikte Finansbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlıyorsunuz.

Başvuru için belgeler eksiksizse, sabah saatlerinde başvuru yapıldıysa ve başvurunuz şube tarafından uygun görülürse aynı gün içinde kredinize ulaşıyorsunuz. Para Cepte ile 10.000 TL'ye kadar kredi için başvuru yapılabiliyor. Faiz oranları % 0.99'dan başlıyor. Kredi 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder