Finansbank Kobi Nakit Hesap Avantajları ve İşleyişi

Kredili mevduat hesabı olarak işlev gören Finansbank Kobi Nakit Hesap esnafa ve kobilere hesaplarında para olmasa bile ödemelerini yapma imkanı sunuyor. Acil nakit ihtiyaçlarında Finansbank Kobi Nakit Hesabından nakit para çekmek de mümkün. Fatura, çek, vergi, SGK, kredi ve kredi kartı ödemeleri Kobi Nakit Hesabı ile gecikmeden ve aksamadan yapılabiliyor. Çekim yapılan tutar 4, 5 veya 10 ayda taksit taksit geri ödenebiliyor. Kullanılan tutar için uygun komisyonlar uygulanıyor.

Kobi Nakit Hesaptan nakit çekimi tüm Finansbank Şubelerinden, Finansbank ve Tek Nokta ATM'lerinden yapılabiliyor. Nakit çekim işlemleri haftanını 7 günü, 24 saat istenildiği zaman yapılabiliyor. Kobi Nakit Hesabından havale ve EFT işlemleri yapmak da mümkün.

Nakit çekim ve yapılan ödemeler için günlük faiz işletiliyor. Böylece paranını kullanıldığı gün sayısınca faiz ödeniyor. Hesaba para yatırıldığı anda ödenen miktar için faiz işletilmesi otomatik olarak sona eriyor.

Kobi Nakit Hesap'ta gerçekleşen işlem hareketleri her ay düzenlenen ekstreden kolaylıkla takip edilebiliyor. düzenlenerek hesap sahibinin adresine gönderiliyor. Hesap hareketleri ATM'lerden de izlenebiliyor. Finansbank internet şubesinden de hesap hareketlerini izlemek mümkün.

Kobi Nakit Hesap başvurusu için en yakın Finansbank şubesine uğramanız yeterli. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder