Finansbank Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Finansbank değişik ihtiyaçlar için değişik kredi çözümleri sunuyor. Bunlardan biri de dosya masrafsız ihtiyaç kredisi. Dosya masrafı ya da kredi tahsis ücreti adı altında masraf ödemeden kredi kullanmak isteyenler için Finansbank'ta dosya masrafsız kredi seçeneği var. Bu kredi ürünü için başvuru yapmak isteyenlerin T.C. kimlik numaralarını 5030'a mesaj atmaları yeterli. Kampanya kapsamında 36 aya kadar vadelerle ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Kredinin aylık faiz oranı % 1.77'den başlıyor.

Kredi başvurusu yaparak 30 ay vadeli 10.000 TL kullananlar ayda 403 TL taksit ödüyorlar. 24 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi alanlar ise 538 TL aylık taksit ödemesi yapıyorlar. 12 ay vadede % 1.77 faiz oranından yararlanmak mümkün. 12 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi alınması durumunda 953 TL taksit ödeniyor.

Kredi başvurusu için gelir belgesi ve nüfus cüzdanı dışında bir belge istenmiyor. Kefilsiz olarak kullanılabilen Finansbank dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında % 1.77'den başlayan faiz oranlarıyla kolay ve hızlı bir şekilde kredi kullanmak mümkün. SMS aracılığıyla başvuru yapıp ön onay alanların en yakın Finansbank şubesine gerekli belgelerle giderek kredi başvurularını tamamlamaları gerekiyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder