Finansbank 7646 Esnafa Aynı Gün 50 Bin TL Kredi Finansçı'dan

Finansçı'nın kredi kampanyaları devam ediyor. Nakit sıkışıklığı çeken esnafa Finansbank'ın Kobi Kredileri acil nakit desteği sağlıyor. Hem de tam 50 Bin TL'ye kadar. Televizyon reklamlarında Yılmaz Erdoğan'ın rol aldığı reklam filmleriyle hayatımıza giren yeni bankacılık anlayışı Finansçı toplama ve çarpmadan daha fazlasını sunuyor. 50.000 TL'ye kadar kredinin kullanabildiği Kobi Para Cepte kampanyasında 7646'ya mesaj atanlar kredilerini aynı gün içinde alıyorlar.

Tek SMS'le krediye başvurusunun mümkün olduğu kampanyaya başvuru yapmak isteyen esnaf TC kimlik numarasını 7646'ya SMS atıyor ve aynı gün içinde 50.000 TL'ye kadar krediyi alıyor. Finansbank'ın Kobi Para Cepte Esnaf Kredisi için başvuru yapmak isteyenlerin TC kimlik numaralarını yazarak 7646'ya kısa mesaj göndermek yeterli. Kredi için üst limit 50.000 TL. Cepten kredi başvurusunun ardından gelecek kredi onayını alanların belgelerini tamamlayarak en kısa süre içinde Finansbank'a gitmeleri halinde aynı gün içinde kredi almaları mümkün.

Fİnansbank'ın sunduğu bu imkandan yıllık ciroları 2 Milyon TL'ye kadar olan esnaf ve küçük ve orta boy işletmeler yararlanabiliyor. Şahıs firmaları için başvuruda gerekli olan belgeler şunlar: Kimlik fotokopisi, vergi levhası, imza beyannamesi ve esnaf sicil kayıt beyannamesi ya da oda kayıt belgesi.

SMS ile yapılan başvurularda gelen kredi onay cevabı ön onay niteliğini taşıyor. Bu mesajı aldıktan sonra gerekli belgelerle birlikte Finansbank şubesine giderek başvuru işlemini tamamlamak gerekiyor. Erken saatlerde yapılan ve belgeleri eksiksiz olan başvurular genellikle aynı gün içinde sonuçlandırılıyor ve kredi kullanma imkanı sunuluyor. Talep edilen kredi tutarının bankaca uygun görülmesi halinde aynı gün içinde kredi kullandırılıyor. Finansçı'nın kredi kampanyalarının 2014 yılı boyunca devam etmesi bekleniyor. Kredi başvurusu için 7646'ya kimlik numarasını göndermek yeterli. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder