Finansbank 5030 Para Cepte 0.99 Faiz Oranlı Tek SMS’le Kredi

Tc kimlik numaralarını 5030'a kısa mesaj olarak gönderenler 10.000 TL'ye kadar aylık % 0.99'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyor. Finansbank 5030'la Para Cepte kampanyaları 2014 yılında da devam ediyor. Artık bir klasik haline gelen tek SMS ile başvuru yapılabilen Para Cepte kredi kampanyasında Mart fırsatı devam ediyor. Üstelik % 0.99'dan başlayan faiz oranıyla, aynı günde kredi kullanmak mümkün. Prosedürle uğraşmadan, beklemeden, yorulmadan kredi kullanmak için yapmanız gereken tek şey 5030'a TC kimlik numaranızı göndermek. 36 ay vadeye kadar kredi kullanma imkanının sunulduğu Para Cepte ile kredi kullanmak çok kolay. Ön başvuru niteliğindeki cepten kredi başvurusunun ardından cep telefonunuza kredi cevabı geliyor. Kredi cevabınız olumluysa en yakın Finansbank şubesine giderek kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Gelen cevap ön onay niteliği taşıyor.


Tek SMS'le kredi kullanma fırsatı sunan Finansbank Para Cepte ile % 0.99'dan başlayan faiz oranları ile aynı günde kredi kullanmak mümkün. Sözkonusu faiz oranı 3.000 TL kredi için 12 ay vadede geçerli. 36 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi çekilmesi durumunda aylık % 1.49 faiz oranı uygulanıyor.

Finansbank 5030'la Para Cepte kampanyasından yararlananlar sabah başvuru yapmaları ve belgelerinin eksiksiz olması durumunda aynı gün içinde kredilerine kavuşuyorlar. Kredi başvurusunda nüfus cüzdanı ve gelir belgesinden başka belge talep edilmiyor.

Sadece kimlik belgesi (nüfus cüzdanı) ve gelir belgesi ile yapılabilen başvurularda kredi tutarınız onaylanırsa ve sabah saatlerinde eksiksiz belgeyle başvuru yaptıysanız aynı gün içinde başvurunuz sonuçlanıyor. Kredi taksit ödemeleri Finansbank şubelerinin yanısıra ATM'lerden, internet şube ve mobil şubesinden de gerçekleştirilebiliyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder