Düşük Faizli 100 Bin TL Esnaf Kredisi Yapı Kredi Bankası’nda

Yapı Kredi Bankası'nın esnafın bankacılık işlemlerini kolaylaştıran Çam ve Sedir paketlerini esnaf ve kobi olarak iş hayatında olanlardan bilmeyen yoktur. Bankacılık işlemlerinde çok sayıda kolaylık ve avantajı bir arada sağlayan bu bankacılık işlem paketleri aynı zamanda düşük ücret ve maliyetlerle bankacılık işlemlerinin yapılmasını sağlıyor. Yapı Kredi Bankası'ndan Çam ya da Sedir paketi alanlar sadece işlemler açısından değil kredilerde de kolaylıklarla karşılaşıyorlar. Paket alan Yapı Kredi'nin esnaf müşterileri indirimli faiz oranlarıyla kredi kullanabiliyorlar.

Yapı Kredi Bankası paket sahiplerine indirimli kredi oranları sunmaya Mart ayında da devam ediyor. Yeni Esnaf Kredisi kampanyası kapsamında kredi tutarı 100.000 TL'ye yükseltildi. Kredi 500 TL dosya masrafıyla 36 aya kadar taksitle kullanılabiliyor.

Kampanya kapsamında Çam ya da Sedir paketi satın alan Yapı Kredi'nin esnaf müşterileri % 1.24 faiz oranından yararlanıyorlar. İndirimden yararlanmak için 1 Şubat tarihinden sonra Çam ya da Sedir paketi almış olmak gerekiyor. Paket satın almayı düşünmeyenlere ise aylık % 1.34 faiz oranı ile Esnaf Kredisi kullandırılıyor. Kredi kampanyasında sabit olarak 500 TL dosya masrafı alınıyor. Kredinin vadesine ya da tutarına bakılmaksızın tüm esnaf kredileri için 500 TL dosya masrafı uygulanıyor. Piyasada durgunluğun kendisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde nakit akışını sağlamak isteyen esnafın yolu bugünlerde Yapı Kredi Bankası şubelerine düşüyor.

Mart ayı içinde Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kullanan esnaf geri ödemelerine ertelemeli olarak 2 ay sonra başlayabiliyor. Nisan ayında kredi kullananlar ise ödemelerini 1 ay erteleyebiliyorlar. Hemen kredi kullanıp ödemelere ertelemeli başlamak isteyenler için de harika bir ödeme planı sunan Yapı Kredi Esnaf Kredisi kampanyası için başvurular devam ediyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder