Maaşını ING’den Alanlara İndirimli Kredi İmkanı

Maaş ödemelerini ING Bank'tan alanlar kredi kullanımında avantajlı koşullardan yararlanıyorlar. Maaş müşterilerine özel cazip kredi kampanyalarına imza atan ING Bank bugünlerde de iyi bir kampanyayla maaş müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Maaşlarını ING aracılığıyla alanlar düşük faizli ve uygun komisyonlu ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Maaş müşterilerine özel kredide uygulanan aiz oranı % 1.40. Kampanya dahilinde uygulanan kredi tahsis ücreti ise 169 TL. ING Bank'ın maaş müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

ING Bank'ın maaş müşterilerine sunduğu imkanlardan biri de Destek Hesap'tan istenildiği anda para çekmek. ING'den Destek Hesap sahibi olanlar hesaplarında para olmasa bile, maaş günlerini beklemeden Destek Hesap'tan nakit çekebiliyorlar.

ING Bank maaş müşterilerine özel % 1.40 faiz oranlı, 169 TL kredi tahsis ücretli ve 50.000 TL limitli kredi 36 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. Kredi imkanından yararlanmak için ING Bank maaş müşterisi olmanız ve ING Bank şubesine uğrayarak kredi talebinizi belirtmeniz yeterli. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder