229 TL Sabit Dosya Masraflı Kredi Net HSBC Bank’ta

Kredi Net sunduğu avantajlı kredi koşulları ve ödenecek taksit tutarlarının belirli olmasıyla herkesin kafasını rahat ettiriyor. HSBC Bank'ın son Kredi Net kampanyası ile 229 TL sabit dosya masrafı ve % 1.15'den başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanyada tüm vade ve tutarlar için 229 TL dosya masrafı alınırken, 12 ay vadeye kadar % 1.15 faiz oranından yararlanmak mümkün. Faiz oranı 24 aya kadar vadede % 1.32, 36 aya kadar vadede % 1.48 olarak uygulanıyor. Bilindiği gibi ihtiyaç kredileri son düzenlemelerle en fazla 36 ay vadeli olarak verilebiliyor. Kredi Net ile maksimum yasal vadede, yani 36 aya kadar taksitle kredi kullanmak mümkün oluyor.

Değişmeyen ve belirli taksit tutarlarıyla geri ödeme imkanı sunan Kredi Net artan kredi taksitlerinin getireceği olumsuz sürprizleri ortadan kaldırıyor. Kredi net ile kredi kullananlar ne kadar taksit ödeyeceklerini biliyorlar. taksit tutarı geri ödemeler bitene kadar değişmiyor ve sabit kalıyor. Kredi Net ile HSBC kredisi kullananların akılları da, hesapları da çok net oluyor.

HSBC Kredi Net ile 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredi çekmek mümkün. 36 aya varan vade imkanının tanındığı kampanyada 229 TL sabit dosya masrafı uygulanıyor. 31 Marta kadar devam edecek son kampanyada 2.500 TL'ye kredi kullanımlarında bireysel kaza sigortası yaptırılması istenmiyor. Kefil gösterme şartı da yok.

HSBC şubelerinden, web sitesinden ve 444 0 111 numaralı HSBC telefon bankacılığı numarasından kredi başvurusu yapmak mümkün. Telefon bankacılığı şifresi alınması durumunda HSBC telefon bankacılığı hizmeti kullanılarak finansal işlemler gerçekleştiriliyor ve bankacılık hizmetleri alınıyor. 'Dünyanın yerel bankası' sloganıyla hizmet veren HSBC küresel tanınmışlığının avantajlarını sunarken aynı zamanda yerel ihtiyaçları da gözetiyor ve müşteri beklentilerine cevap verecek şekilde hizmet sunmayı sürdürüyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder