Denizbank Cebimde Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

Denizbank Cebimde Kredi yıllardır gördüğü ilgiyle yeni kampanyalarına devam ediyor. Bazılarımız 'Cebimde Kredi başvurusu nasıl yapılıyor' diye sorabilir. Hemen söylemek gerekirse Cebimde Kredi başvurusu yapmak çok kolay. Başvuru işleminde kafa karıştırıcı bir şey yok.

Denizbank Cebimde Kredi'ye SMS atarak başvuru yapılıyor. Bunun için KREDİM yazıp bir boşluğun ardından TCKN (kimlik numarası) ekleyerek 3280'e mesaj atmak yeterli oluyor. Peki TC kimlik numaramızı nereden öğrenebiliriz? Kimliğinizi son yıllarda yenilediyseniz TCKN numaranız nüfus cüzdanınızda yazıyor. Eğer kimliğinizde bu numara yoksa internet üzerinden TC kimlik numaranızı öğrenebilrisiniz.

Denizbank 3280 Cebimde Kredi başvurusu yapanlar cevabını 5 dakika içinde alıyorlar. Kredi cevabı başvuru yapılan cep telefonuna yine kısa mesaj olarak gönderiliyor. Bankanın cevabı olumluysa bu ön onay değil, kesin onay anlamına geliyor.

'3280, Kredi Deniz'den' şeklinde tanıtılan Denizbank Cebimde Kredi uygulaması yıllardır sürüyor. Ama kredi başvuru hattı hala ilk günkü canlılığıyla kredi başvurularını kabul etmeye ve sonuçlandırmaya devam ediyor. İlginin hiç azalmadığı Cebimde Kredi servisi belki de ihtiyaç kredisine başvuru yapmanın en kolay ve pratik yolu. Sadece cep telefonumuzu çıkartarak mesaj bölümüne KREDİM yazdıktan sonra kimlik numarasını ekleyip 3280'e SMS olarak göndermek gerekiyor. İşte bu kadar basit. Mesajın gönderilmesinden sonra beş dakika içinde kredi onayı yine aynı cep telefonu numarasına geliyor. Bundan sonra en yakın Denizbank şubesine giderek kredi işlemlerini tamamlamak gerekiyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder