Denizbank 400 TL Hemen 50 TL FastPay İndirene Emekli Maaş Transferi Kampanyası

Denizbank bankalar arasında kızışan emekli maaşı taşıma kampanyaları arasında yüksek tutarlı ödülüyle ön plana çıkıyor. Denizbank'a maaşını taşıyan emekliler hemen 400 TL ödül kazanıyorlar. Akıllı telefonlarına FastPay uygulaması indiren emekliler 400 TL'nin üstüne ekstra 50 TL daha hediye kazanıyorlar. Emekli maaşını Denizbank’a taşıyan SGK emeklileri böylece toplamda 450 TL tutarında hediye ile ödüllendiriliyor. Ama bundan da önemlisi Denizbank'ın emekli müşterilerine gösterdiği özen ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı. Böylece Denizbank emeklilerimize hürmetini ve saygısını bir kez daha göstermiş oluyor. Kampanyadan tüm Emekli Sandığı, Sosyal Sigortalar ve Bağ-Kur emeklileri yararlanabiliyor.

Televizyon reklamlarıyla da tanıtılan yeni Denizbank emekli maaşı taşıma kampanyasında şimdiye kadar verilmiş en büyük hediye tutarı olan 450 TL’yi kazanabilmek için emeklilerin maaşlarını 1 Mayıs tarihine kadar Denizbank’a taşıması gerekiyor. Emekli maaşını Denizbank'a taşıyanların 3 yıl boyunca maaş ödemelerini Denizbank’tan almaya devam etmesi gerekiyor. İlk emekli maaşı Denizbank’ta açılan emekli maaşı hesabına yatırıldığı anda 400 TL hemen kazanılıyor. Bunun yanında Denizbank’ın FastPay uygulamasını indiren emekliler 50 TL daha kazanıyorlar. Böylece 450 TL tutarında ödül kazanılmış oluyor. 50 TL'lik ekstra ödül emeklinin FastPay'de açtıracağı cüzdana yatırılıyor.

Denizbank’a maaşını taşımak isteyen emeklilerin kampanyadaki 450 TL hediyeyi kazanabilmesi için bir diğer koşul Denizbank’ta bir Kurtaran Hesap açtırmak. Kurtaran Hesap, Denizbank'ın kredili mevduat hesabının adı ve nakit sıkışıklığı yaşayanlara anında nakit kullanma imkanı sunuyor. Kurtaran Hesap'la ayrıca fatura ödemesi gibi düzenli ödemeler de yapılabiliyor. Hesapta para olmasa bile Kurtaran Hesap devreye giriyor ve fatura ödemeleri aksamadan yapılabiliyor ve nakit çekim yapılabiliyor.

Hemen ve beklemeden kazanılan 400 TL + 50 TL hediyenin sonradan kaybedilmemesi için emekli maaşının 3 yıl süreyle Denizbank’tan alınması gerekiyor. Bu konuda başlangıç tarihi olarak 400 TL ödülün hesaba yatırıldığı gün kabul ediliyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder