Deniz Bonus ile 9 Ay Taksitli Nakit Avans

Deniz Bonus kredi kartı avantajlı koşullarla avans kullandırma kampanyalarına devam ediyor. Denizbank Bonus Kart sahipleri bugünlerde yüzde 2.02 faiz oranıyla ve 9 taksitli olarak nakit avans çekilebiliyor. Denizbank Bonus Kart Avans düşük maliyetlerle nakit kullanma fırsatı sunuyor. Deniz Bonus kredi kartı sahibi olanlar şimdi bir SMS ile Nakit Avans çekebiliyorlar.

Bunun dışında Deniz Bonus'tan nakit avans ya da taksitli nakit avans işlemini şubelerden, Denizbank ATM'lerini kullanarak, Denizbank AçıkDeniz İnternet Bankacılığı ve 444 0 800 AçıkDeniz İletişim Merkezi aracılığıyla yapmak mümkün. Aylık 2.02 faizli olarak sunulan bu fırsattan yararlananlar nakit avans için çekilen tutarın yüzde 4'ü + 2 TL, taksitli nakit avans için çekilen tutarın % 4.4'ü + 2 TL komisyon ücreti ödeyerek avans kullanabiliyorlar.

SMS göndererek nakit avans çekme işlemini yapmak için PARA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra Deniz Bonus kartının son 6 hanesini ve istenen avans tutarını yazmak ve 3280'e göndermek gerekiyor. Banka tarafından gönderilecek cevap mesajında onaylanan nakit avans tutarı, çekilecek tutarın yatırılacağı banka hesap numarası ve komisyon tutarı bildiriliyor. Bu mesaja karşılık olarak KABUL yazıp aynı numaraya dönülmesi gerekiyor. Müşteri tarafından gönderilen kabul mesajının ardından ilgili tutar hemen mesajda belirtilen müşteri hesabına yatırılıyor ve kullanılabilir hale geliyor (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder