Axess Kredi Kartı Taksitli Borç Transferi 0.89 Faiz 9 Ay Vade ile

Diğer bankalardaki kredi kartları borçlarını Axess'e transfer edenler 9 aya varan uzun döneme yayarak taksitle ödeyebiliyorlar. Axess'iniz yoksa kolaylıkla Axess başvurusu yapabilirsiniz. 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak en son kredi kartı borç aktarım kampanyasında kart limitleri dahilinde 20.000 TL'ye kadar kredi kartı borç transferi yapılabiliyor. Transfer işleminde uygulanan aylık faiz oranı ise % 0.89. Yapılan taksitli borç transferi işleminin toplam tutarı üzerinden % 6.5 oranında kampanya katılım ücreti alınıyor. Sözkonusu katılım ücreti tek seferde tahsil ediliyor ve ilk ekstreye yansıtılıyor. Gecikmede ya da bloke olmayan kredi kartı borçlarının transferi yapılabiliyor. Kredi kartının açık olması ve kullanılabilir limitlerin uygun olması da aranan diğer koşullar.

Axess'e en az 200 TL, en fazla ise 20.000 TL borç transferi yapılabiliyor. Vadeler ise 2 ay ile 9 ay arasında tercih edilebiliyor. Taksitlendirilen borç tutarı vade sayısına bölünerek her ay ilgili taksit tutarı o ayın kart ekstresine yansıtılıyor. O ay için belirlenen taksit tutarının ekstrede belirtilen son ödeme tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. Aylık takist tutarı diğer borçlar, yapılan harcamalar ve taksitlerle birlikte kredi kartı ekstresinden takip edilebiliyor.

Kredi kartı borç transferi yapmak ve kart borcunu taksitlendirmek isteyenler değişik başvuru kanalları mevcut. Akbank şubelerine giderek, 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni veya 444 00 11 Cep Kredi'yi taksitli borç transferi gerçekleştirilebiliyor. İnterneti tercih edenler ise Akbank Direkt İnternet üzerinden taksitli kredi kartı borç transferi işlemini yapabiliyorlar. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder