Axess Hızlı Para ile 9 Ay Taksitle Anında Nakit

Axess'le tanışmanın ve sağladığı avantajlardan yararlanmanın vakti çoktan geldi, geçiyor. Axess Hızlı Para acil nakit ihtiyaçları için hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor. Axess sahipleri Hızlı Para ile % 0.89 faiz oranıyla kefilsiz, kredi başvurusuz anında nakit çekebiliyorlar. Hizmet bedeli olarak ise çekilen nakit tutarın % 6,8'i oranında ücret alınıyor ve ilk ekstreye yansıtılıyor. Üstelik geri ödemeler 9 aya varan taksitlerle yapılıyor. Axess Hızlı Para kullananlar 9 ay taksit fırsatından yararlanarak 1.000 TL için aylık 125 TL, 2.000 TL için aylık 250 TL taksit ödüyorlar. Axess Hızlı Para ile nakit çekimlerinde 2 ay ile 9 ay arasında taksit yaptırmak mümkün. Tanımlanan limitler dahilinde en az 500 TL en fazla 20.000 TL Hızlı para kullanılabiliyor.

Axess Hızlı Para özelliğinden yararlanmak için mutlaka şubeye gitmeye ve kredi başvurusu yapmaya gerek yok. 9 aya varan taksitle Hızlı Para almak için 2522'ye "HP" yazıp kısa mesaj gönderenlere geri dönüş yapılıyor ve banka tarafından aranıyorlar. Axess Hızlı Para kullanmak için en pratik yollardan biri de en yakın Akbank ATM'sine giderek Hızlı Para işlemini gerçekleştirmek.

Dileyenler 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayıp kredi kart no ve sifrelerini girdikten sonra kredi kartı menüsünden 3'ü tuslayarak Hızlı Para işlemi yapabiliyorlar. Akbank'ın internet şubesi Direkt İnternet'ten Hızlı Para kullanmak isteyenler Kart İşlemleri menüsünden Hızlı Para'yı seçebiliyorlar. Kuşkusuz en yakın Akbank ATM'sine veya Akbank Şubesi'ne uğrayarak da Hızlı Para kullanmak mümkün.

Hızlı Para kullananlar artık kredi kartlarının nakit çekim limitinin aşılması endişesi de taşımıyorlar. Ekstra Limit uygulamasıyla Hızlı Para için ekstra kredi limiti tanımlanıyor. Tanımlanan ekstra nakit çekim limitiyle, kart limiti etkilenmeden rahatça Hızlı Para kullanılabiliyor. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder