Akbank Başvurum Nerede – Kredi ve Kredi Kartı Başvuru Sonucu

Akbank kredisi için ya da kredi kartı için başvuru yaptıysanız başvurunuzun hangi aşamada olduğunu öğrenmek artık çok kolay. Kredi ve ve kredi kartı başvuru sonucunu merak edenler için 'Başvurum Nerede' hizmetini sunan Akbank müşterilerini habersiz bırakmıyor. Akbank'ın 'Başvurum Nerede' hizmetini kullanarak internet üzerinden, kredi ve kredi kartı başvurusu yapanlar için takip yapma imkanı sağlanıyor. Başvuru sürecinin hangi aşamada olduğunu öğrenmek ve son durumla ilgili bilgi almak 'Başvurum Nerede' ile çok kolay.

Akbank'ın internet bankacılığı hizmeti olan Direkt İnternet'den ya da Akbank'ın web sitesini ziyaret ederek başvuru sonucunu öğrenmek mümkün. Bireysel kredi ve kredi kartı başvuruları 'Başvurum Nerede' hizmetinden yararlanılarak internet üzerinden kolaylıkla takip edilebiliyor. Başvurunun sonuçlanıp sonuçlanmadığı ve hangi aşamada olduğu hakkında anında detaylı bilgi alınabiliyor. Sistemi kullanarak başvurular hakkında bilgi almak için Akbank müşterisi olmak gerekmiyor.

Axess, Wings, Fish kredi kartı başvuru sonuçları ve başvurunun son durumu bir tık ile öğrenilebiliyor. Sistem sayesinde gerçek zamanlı olarak başvuru aşamaları hakkında bilgi sahibi olmak çok kolay. (kredi haber)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder